Geplaatst op

Verras op de gewenste datum op Aruba

Verras op de gewenste datum op Aruba
Verras op de gewenste datum op Aruba

Verras op de gewenste datum op Aruba! Wil jij iemand verrassen op de gewenste datum op Aruba? Vergeet dan de bekende Nederlandse en buitenlandse aanbieders. Zij kunnen niet op de gewenste datum bezorgen. Lees verder om er achter komen waarom zij niet op de gewenste datum op Aruba kunnen bezorgen.

Wij van Onehappycard kunnen wel op de gewenste datum bezorgen, doordat wij gevestigd zijn op Aruba. Onze kaartjes en andere geschenken worden op Aruba gemaakt en wij bezorgen persoonlijk op Aruba. Bezorging is mogelijk op heel Aruba dus ook hotels, airbnb’s, het ziekenhuis, werk en privé-adressen. Verras op de gewenste datum op Aruba met Onehappycard.

Cadeaupakket verjaardag vrouw deluxe
Cadeaupakket verjaardag vrouw deluxe

Verras op de gewenste datum op Aruba! Geldt niet voor deze aanbieders:

Greetz geeft aan dat je wenskaarten naar het buitenland kunt sturen, maar dat het buiten Europa minimaal 6 dagen duurt. In werkelijkheid bedoelen ze maanden. Je kunt met Greetz ook geen andere cadeau’s naar het buitenland sturen. Als je een kaartje kiest dan geven ze aan dat je kaartje vanaf 1 week na de besteldatum bezorgd kan worden.

Hallmark is iets netter in het versturen van wenskaarten naar het buitenland. Zij wijzen naar Postnl. Maar als je een kaartje via Hallmark besteld met het bezorgadres op Aruba kun je wel zelf je gewenste datum kiezen.

Kaartje2go heeft een assortiment met kaartjes genaamd: Groeten uit Aruba. Deze collectie is bedoeld om vanuit Aruba naar Nederland een kaartje te sturen. Maar wij vragen ons af hoe het andersom werkt. Daarom hebben we verder onderzoek gedaan; Kaartje2go geeft aan dat je een kaartje naar het buitenland kunt sturen maar dat de bezorgtijd stevig varieert. Als je kaartje besteld kun je zelf de verzenddatum kiezen, dus niet de bezorg datum. Daarmee maken ze geen loze beloftes! Helaas zal je bestelling 99% van de tijd niet op de gewenste datum aan komen op Aruba. Dus verras op de gewenste datum op Aruba geldt helaas ook niet voor Kaartje2go.

Fleurop maakt zelfs reclame op Google. Het goedkoopste boeket bloemen is 47 euro en de verzendkosten zijn 9 euro. En het grappige is dat je een postcode moet invullen voor het bezorgadres, maar postcodes bestaan helemaal niet op Aruba.

Kaartjeposten is misschien een minder bekende, maar zij geven aan dat je geen kaartje kunt versturen buiten Europa.

Cadeau.nl geeft aan dat je alleen naar Nederland en België een kaart of cadeau kunt versturen.

Internetflorist geeft aan samen te werken met een bloemist op Aruba. Dat kunnen wij niet bevestigen of ontkennen, maar de prijzen zijn bijzonder hoog. Het goedkoopste boeket is 12 rozen met een vaas en kost je 115,57 euro exclusief de bezorgkosten.

Volgens mij is het nu wel duidelijk dat de andere aanbieders niet op gewenste datum kunnen bezorgen en al helemaal niet op Aruba. Onehappycard kan dat wel en de hele wereld mag dat weten. Dus vertel het door aan iedereen die het maar horen wil; Verras op de gewenste datum op Aruba met Onehappycard. Dit zijn de voordelen van Onehappycard:

  • Wij bezorgen 7 dagen per week op Aruba
  • Bestel online en betaal met iDeal
  • Vandaag besteld is morgen bezorgd
  • Of kies gratis je gewenste bezorg datum
  • Je eerste wenskaart is gratis met actie code: gratiskaart

Verras op de gewenste datum op Aruba!

Contact Sabine op Aruba
Sabine

Heb je een vraag? Ik help je graag! Kijk bij veelgestelde vragen of jou vraag daar al beantwoord is. Of stuur mij een e-mail op onehappycard@gmail.com Groetjes uit het zonnige Aruba. Liefs Sabine Ps. Verras op de gewenste datum op Aruba!

Heb jij ervaring met een andere aanbieder? Deel je ervaring met ons. Of wil jij dat wij een andere aanbieder gaan onderzoeken? Reageer dan hier boven met de naam van desbetreffende aanbieder en wij gaan op onderzoek uit.