Wie zit er achter One happy card?

Het ontstaan van One happy card

Mijn naam is Sabine. Sinds 2017 woon ik op het kleinste stukje paradijs op aarde: Aruba. Als stagiaire kwam ik naar dit prachtige eiland. Ik werd meteen verliefd. Na mijn stage ben ik hier gebleven. Tijdens mijn verblijf op Aruba was ik jarig en overleed er een dierbare. Ik merkte dat er geen snelle manier was om iemand op het eiland te feliciteren of te steunen, behalve via Whatsapp.

De post uit Nederland liet soms wel maanden op zich wachten. Zelfs met kerst en oud & nieuw kwam de post te laat aan. Dat moest toch anders kunnen, dacht ik bij mezelf. Ik ben als gymdocent gaan werken op een lokale school en in mijn vrije tijd heb ik het idee van One happy card steeds concreter gemaakt. Mijn doel was om mensen op de door hun gewenste datum te verrassen op Aruba.

Waarom One happy card in Estland gevestigd is

Je vraagt je misschien af waarom One happy card in Estland gevestigd is, terwijl we bezorgen op Aruba. Het blijkt dat de Kamer van Koophandel op Aruba als eis stelt dat je op Aruba geboren moet zijn, en dat ben ik niet. Ik ben geboren in Nederland. Daarna heb ik geprobeerd om One happy card in Nederland in te schrijven, maar helaas moet je dan ook daadwerkelijk bedrijfsactiviteiten hebben in Nederland, en dat is niet het geval voor ons.

De enige oplossing was om mijn bedrijf in Estland in te schrijven. Dit betekent dat we als bedrijf belasting betalen in Estland, terwijl alle bezorgingen op Aruba plaatsvinden. Het was een noodzakelijke stap om ons idee te realiseren en onze klanten op Aruba te kunnen verrassen.

Verrassingen op Aruba met One happy card

Wil jij iemand op Aruba verrassen? Bekijk dan ons assortiment op de website en bestel meteen jouw cadeaus online. We accepteren betalingen via iDEAL, creditcard, PayPal en Bancontact voor snelle en veilige transacties. Als je voor een specifieke datum wilt bestellen, kun je dit aanklikken in onze agenda. Wij bezorgen de kaartjes en cadeautjes persoonlijk op de afgesproken datum op Aruba. Zo zorgen we ervoor dat jouw verrassing perfect op tijd aankomt!

Met One happy card willen we blijvende herinneringen creëren voor onze klanten en hun dierbaren op Aruba. Jouw speciale boodschap en cadeau worden met liefde en zorg overgebracht. We streven ernaar om de glimlach van geluk te zien bij degene die je wilt verrassen. Ontdek de mogelijkheden op onze website en maak iemand op Aruba gelukkig met een bijzondere verrassing van One happy card!

Sabine op Aruba

Bestel eenvoudig en verras op Aruba

Verras je vrienden en familie met onze bezorgservice op Aruba! Ontdek het gemak van online bestellen en laat je cadeau op de gewenste datum op het prachtige eiland bezorgen. Maak een keuze uit ons gevarieerde assortiment en betaal veilig en snel met iDEAL creditcard, PayPal of Bancontact.

De missie van One happy card

Bij One happy card streven we ernaar om op Aruba een speciale en persoonlijke ervaring te bieden aan zowel onze klanten als de ontvangers van de verrassingen. Ons doel is om een glimlach op het gezicht van mensen te toveren en hen te laten weten dat ze geliefd zijn. Zelfs als ze ver van huis zijn.

We begrijpen hoe belangrijk het is om verbonden te blijven met dierbaren. Vooral op speciale momenten zoals verjaardagen, jubilea, feestdagen en moeilijke tijden. Daarom hebben we One happy card opgericht, om een brug te slaan tussen mensen op Aruba en hun geliefden elders in de wereld.

Onze gepersonaliseerde verrassingen worden met zorg samengesteld om de unieke persoonlijkheid en voorkeuren van de ontvanger te weerspiegelen. We willen dat elk cadeau een betekenisvolle en blijvende herinnering creëert, die nog tot lang na de bezorging in het hart van de ontvanger blijft hangen.

Kies One happy card voor jouw volgende verrassing

Wil je iemand op Aruba verrassen met een speciaal cadeau? Kies dan voor One happy card! Ons gevarieerde assortiment biedt voor elke gelegenheid en persoonlijkheid een passende verrassing. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedankje, felicitatie of steunbetuiging, we hebben iets bijzonders voor elke gelegenheid.

Bestel eenvoudig online en laat ons weten op welke datum je wilt dat we de verrassing bezorgen. We zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jouw cadeau op de juiste dag op Aruba wordt afgeleverd.

Met One happy card kun je de afstand tussen jou en je geliefden overbruggen en hen laten weten dat je aan ze denkt, waar ter wereld je ook bent. Ontdek het geluk van verrassen met One happy card!