Bezorging en betalen op Aruba

Snel en persoonlijk

Welkom bij One Happy Card, dé plek waar je de leukste kaartjes en cadeautjes op Aruba kunt bestellen en laten bezorgen! Als gevestigde onderneming op Aruba zijn wij trots om onze lokale producten snel en persoonlijk te bezorgen. Onze nauwe samenwerking met lokale ondernemers stelt ons in staat om een snelle en efficiënte bezorging te bieden.

Flexibele bezorglocaties

Bij Onehappycard begrijpen we dat geluk geen grenzen kent en dat verrassingen op elk moment en op elke plek kunnen plaatsvinden. Daarom streven we naar flexibele bezorging, zodat je jouw vrienden en familie kunt verrassen, waar ze zich ook bevinden op het prachtige eiland Aruba. Of je vrienden en familie nu in een hotel, resort, Airbnb, het ziekenhuis, op hun werk of thuis verblijven, wij leveren op elke gewenste locatie op het eiland.

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, huwelijksaanzoek, beterschapswens of een hartverwarmende boodschap van steun, we willen ervoor zorgen dat jouw attentie de ontvanger op het meest geschikte moment bereikt. Daarom leveren we op elke gewenste locatie op het eiland, of het nu een luxe hotel, een gezellig resort, een knusse Airbnb, het lokale ziekenhuis, een bruisende werkplek of het comfort van hun eigen huis is.

Verras je geliefden waar ze zich ook bevinden

Heeft jouw vriend of familielid besloten om een ontspannende vakantie door te brengen in een hotel aan het strand? Geen probleem! We zorgen ervoor dat jouw verrassing persoonlijk wordt afgeleverd, zodat ze kunnen genieten van jouw speciale attentie, zelfs terwijl ze genieten van het prachtige Arubaanse strand.

Is jouw beste vriend of familielid in een avontuurlijke bui en heeft hij of zij gekozen voor een unieke Airbnb-ervaring midden in de natuur? Geen zorgen! Onze bezorging is flexibel genoeg om jouw cadeau met zorg te bezorgen op de door hen gekozen locatie.

Misschien heeft jouw dierbare een medische ingreep gehad en verblijft hij of zij in het plaatselijke ziekenhuis voor herstel? Wees gerust, onze bezorging omvat ook ziekenhuislocaties, zodat je jouw steun en goede wensen rechtstreeks naar hun ziekenhuiskamer kunt sturen.

Werkplek verrassingen om de dag op te fleuren

Heb je een collega die binnenkort jarig is of een belangrijke mijlpaal heeft bereikt op het werk? Bij Onehappycard willen we graag bijdragen aan het verspreiden van vreugde, zelfs op de werkplek! We bezorgen graag jouw attentie op hun kantoor, zodat ze kunnen genieten van een speciale verrassing te midden van hun drukke werkdag.

Bezorging aan huis voor een warm ontvangst

Voor velen is thuis de meest vertrouwde en geliefde plek op aarde. Wat is er dan beter dan een persoonlijke verrassing rechtstreeks bij hen thuis te bezorgen? Met onze flexibele bezorging, zorgen we ervoor dat jouw cadeau met liefde wordt afgeleverd op de drempel van hun huis.

Een bezorging aan huis kan een warme ontvangst garanderen en een gevoel van geliefd zijn overbrengen, vooral op speciale dagen zoals verjaardagen, jubilea en feestdagen.

Eenvoudig bestellen en bezorging op de gewenste datum

Bestellingen die vóór 17:30 uur Nederlandse tijd worden geplaatst, kunnen al de volgende dag bezorgt worden. Hoewel we geen exact bezorgtijdstip kunnen garanderen, streven we ernaar om vroeg op de dag te bezorgen, zodat de ontvanger optimaal kan genieten van het cadeau. Houd wel rekening met het tijdsverschil tussen Aruba en Nederland.

Wil je een specifieke bezorgdatum kiezen? Geen probleem! In onze online agenda kun je zelf de gewenste bezorgdag selecteren. Als jouw gewenste datum niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op via onehappycard@gmail.com. We zullen ons best doen om in overleg een passende oplossing te vinden. Klanttevredenheid staat bij ons voorop!

Bezorging en betalen

Betalen aan One Happy Card

Veilige en handige betaalmethoden

Bij One Happy Card bieden we diverse veilige en handige betaalmethoden aan om jouw aankoop zo vlot mogelijk te laten verlopen. Voor onze Nederlandse klanten is iDeal een bekende optie. Deze betaalmethode verloopt via de Nederlandse banken en is snel en betrouwbaar. Daarnaast accepteren we creditcards, waaronder Mastercard, Visa, Discover en American Express. Hiermee willen we zorgen voor een soepele winkelervaring voor klanten over de hele wereld.

Alternatieve betaalopties

Mocht je om wat voor reden dan ook geen gebruik kunnen maken van deze online betaalmethoden, dan heb je nog een alternatieve mogelijkheid. Op de ‘Afrekenen’-pagina kun je kiezen voor ‘Directe bankoverschrijving’. Wij ontvangen dan jouw bestelling en sturen je direct onze betaalgegevens. Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, gaan we over tot bezorging op de door jou gekozen datum.

Veiligheid en privacy zijn van het grootste belang voor ons. We zorgen ervoor dat al onze transacties zijn versleuteld en dat jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard.

Conclusie

Bezorging en betalen bij One Happy Card is eenvoudig en klantvriendelijk. We bezorgen persoonlijk op heel Aruba, op een door jou gekozen datum en locatie. Onze snelle en betrouwbare bezorgservice, gecombineerd met de unieke lokale producten, maken jouw cadeau extra speciaal.

Daarnaast bieden we diverse veilige betaalmethoden aan, waaronder iDeal, Stripe en bankoverschrijving. En het beste van alles: je hoeft geen wisselkoers kosten te betalen, omdat onze rekening in zowel Euro als US Dollars beschikbaar is.

Heb je nog vragen?


Onze klantenservice staat voor je klaar en helpt je graag met al je vragen en benodigde ondersteuning. Als je ergens niet zeker over bent, bezoek dan onze pagina met veelgestelde vragen voor handige en nuttige informatie.

We begrijpen dat soms persoonlijk contact de voorkeur heeft, en daarom bieden we je de mogelijkheid om ons te e-mailen op onehappycard@gmail.com. Aarzel niet om ons te bereiken als je een specifieke vraag hebt, hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling of meer wilt weten over onze producten en diensten.

Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen. Of je nu vragen hebt over je bestelling, levering, of gewoon advies nodig hebt, wij staan voor je klaar. We kijken er echt naar uit om jouw bestelling binnenkort te bezorgen op het prachtige Aruba!