Bezorging en betalen

Bezorgen

Aangezien wij gevestigd zijn op Aruba kunnen wij alleen op Aruba bezorgen. Onze producten komen uit Aruba zelf, waardoor wij snel kunnen bezorgen. Als je vandaag voor 20:00 uur Nederlandse tijd besteld, kunnen wij de volgende al bezorgen. Het bezorgen doen wij zelf op heel Aruba. Dus ook bij hotels, resorts, airbnb’s, het ziekenhuis, werk en privé adressen.

Meestal kunnen wij van te voren geen vast tijdstip aangeven. Wel bezorgen wij zo vroeg mogelijk op de dag, zodat de ontvanger er zo lang mogelijk van kan genieten. Bovendien kan de ontvanger je dan nog bedanken, rekening houdend met het tijdsverschil met Nederland.

In principe bezorgen wij op elke gewenste dag van het jaar. Als je een bestelling gaat plaatsen kun je zelf de gewenste datum kiezen in de online agenda. Staat je gewenste datum er niet tussen, dan is deze niet beschikbaar. In dat geval stuur een email naar onehappycard@gmail.com wie weet kunnen we in overleg toch nog wat regelen.

Bezorging en betalen

Betalen

Op dit moment kun je met iDeal en Stripe betalen. iDeal is vooral bekend onder de Nederlanders. Het is een betaalmethode via de Nederlandse banken. Stripe is daarin tegen een betaalmethode voor creditcards. Kun je deze twee betaalmethodes om wat voor reden dan ook niet gebruiken. Dan kun je op de pagina ‘Afrekenen’ Directe bankoverschrijving aanklikken. Wij ontvangen dan je bestelling en dan kunnen wij gelijk onze betaalgegevens sturen. Als wij jou betaling ontvangen hebben zullen wij gaan bezorgen op de gewenste datum. Wil je liever direct contact met ons stuur dan een email naar onehappycard@gmail.com, zodat jij het zelf kunt overmaken naar ons.

iDeal
Stripe wordmark blurple

Conclusie

Over bezorging en betalen. Bezorging is persoonlijk op heel Aruba, op elke gewenste datum en locatie. Betalen kan met iDeal en Stripe of handmatig overmaken naar onze rekening. Je hoeft geen wisselkoers te betalen aangezien onze rekening in Euro en US Dollars is.

Staat je vraag hier niet tussen kijk dan op veelgestelde vragen.