Geplaatst op Geef een reactie

Aruba

Het prachtige eiland Aruba waar ik 4 jaar geleden stage ging lopen. Wat een paradijs op aarde. Met witte stranden, palmbomen, blauw zeewater en vriendelijke mensen. De spreektaal is Papiamento. Dat is een combinatie van Nederlands, Spaans, Engels en Portugees. Om me meer thuis te voelen had ik besloten om de taal te gaan leren. En waar leer je makkelijker een taal dan in de kroeg.

Totdat ik in mijn beste Papiamento; aan een willekeurige Arubaanse man vroeg om met me te trouwen.

In plaats van ‘cas’ (huis) zei ik ‘casa’ (trouwen). Ik kon wel door de grond zakken. Wat een blunder! Ik kom hem (de man die volmondig já zei en heel hard moest lachen) nog regelmatig tegen en dan lachen we er samen om.

Ik heb gemerkt dat niet alleen de taal lastig is, maar ook het gemis van vrienden en familie. Door de afstand, het tijdsverschil en de post die maanden onderweg kan zijn. Zoals mijn kerstkaarten die ik eind januari of zelfs begin februari heb ontvangen. Of mijn verjaardagskaarten die niet op mijn verjaardag aan kwamen.

Daar heb ik nu zelf de oplossing voor bedacht! Ik heb een webshop opgezet waarmee je wenskaarten, heliumballonnen, cadeaupakketten, boeketten bloemen en andere geschenken kunt bestellen èn laten bezorgen op Aruba.

Vanaf nu kun je wel je vrienden en familie verrassen op de gewenste datum op Aruba!

Kijk op www.onehappycard.nl als je ook iemand op Aruba wilt verrassen.

Groetjes van het zonnige Aruba
Liefs Sabine

Ps. heb je een vraag of verzoek e-mail me dan even op onehappycard@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.