Geplaatst op

Aruba

Bedrijf starten Aruba
ARUBA
ARUBA

Het prachtige eiland waar ik in 2017 stage ging lopen. Wat een paradijs op aarde. Met witte stranden, palmbomen, blauw zeewater en vriendelijke mensen. De spreektaal is Papiamento. Dat is een combinatie van Nederlands, Spaans, Engels en Portugees. Om me meer thuis te voelen had ik besloten om de taal te gaan leren. En waar leer je makkelijker een taal dan in de kroeg.

Totdat ik in mijn beste Papiamento; aan een willekeurige Arubaanse man vroeg ik om met me te trouwen. In plaats van ‘cas’ (huis) zei ik ‘casa’ (trouwen). Ik kon wel door de grond zakken. Wat een blunder! Ik kom hem (de man die volmondig já zei en heel hard moest lachen) nog regelmatig tegen en dan lachen we er samen om.

Niet alleen is de taal lastig, maar ook het gemis van vrienden en familie. Door de afstand, het tijdsverschil en de post die maanden onderweg kan zijn. Helaas geeft Postnl nog steeds aan dat een kaartje gemiddeld 4 tot maximaal 9 dagen onderweg is. Mijn kerstkaarten heb ik eind januari of zelfs begin februari ontvangen. Of mijn verjaardagskaarten die niet op mijn verjaardag aan kwamen, maar maanden later.

Daarvoor heb ik nu zelf de oplossing bedacht! Ik ben een webshop gestart genaamd Onehappycard. Je kunt online bestellen en betalen met iDeal. Ik bezorg 7 dagen per week op Aruba.

Het assortiment op Aruba bestaat uit:

  • Wenskaarten
  • Heliumballonnen
  • Cadeaupakketten
  • Bloemen
  • Cadeaubonnen
  • Dranken

Vanaf nu kun je wel je vrienden en familie verrassen op de gewenste datum op Aruba! Kijk op www.onehappycard.nl als je ook iemand wilt verrassen.

Ps. Heb je een vraag? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen of neem contact met me op per e-mail info@onehappycard.nl

Groetjes van het zonnige Aruba
Liefs Sabine