Geplaatst op

Kerst op Aruba

Aruba

Kerst op Aruba vieren is helaas niet voor iedereen mogelijk. Door veel verschillende redenen kan niet iedereen samen zijn met de feestdagen. Bijvoorbeeld doordat de vliegtickets duurder zijn met de kerstdagen, het is veel drukker op je werk waardoor je geen vrij kunt krijgen of misschien ga je liever op wintersport. Op Aruba hoef je geen sneeuw te verwachten, wel witte stranden, blauw water en een gemiddelde temperatuur van 30 graden celcius.

Aruba
Kerst op Aruba

Win-win situatie

De afstand en het gemis van vrienden en familie is tijdens de feestdagen vaak net wat zwaarder aanwezig. Ondanks het halve eiland versierd is met kerstlampjes en decoratie. Daarom is het extra leuk om een kerstkaart of kerstcadeau naar Aruba te sturen. Nu hoor ik je al denken dat is vast maanden onderweg en misschien komt het niet eens aan!? Wij zijn gevestigd op Aruba en bezorgen je kerstkaarten en kerstcadeau’s 7 dagen per week. Ons hele assortiment is op ARUBA aanwezig. Kerstkaarten maken wij zelf. De verschillende cadeaupakketten en andere geschenken kopen wij bij lokale ondernemers. Dus je verrast je geliefden en je ondersteunt de lokale ondernemers. Dat noem ik nog eens een WIN-WIN situatie.

Wat geef je iemand met kerst op Aruba?

Een kerstkaart natuurlijk! Op dit moment hebben wij 13 verschillende kerstkaarten op website. De kerstkaarten maken wij zelf op Aruba en kun je nog leuker maken met een gekleurde envelop. De kerstkaarten en cadeau’s bezorgen wij persoonlijk op heel Aruba dus bij ook hotels, airbnb’s, het ziekenhuis, werk en privé-adressen.

Maak je kerstkaart persoonlijk

Misschien is het niet je smaak dan kun je ervoor kiezen om je eigen ontwerp te maken. Of misschien wil je het nog persoonlijker maken door een foto op de voorkant van de wenskaart te laten drukken. Bestel dan een eigen ontwerp kaart. Je foto en tekst kun invullen op de pagina ‘afrekenen’. Wij zorgen ervoor dat je kaart er zo mooi mogelijk uit komt te zien. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om een gekleurde envelop erbij te kiezen. Voor kerst zijn de rode en groene enveloppen zeker op voorraad.

Kerstcadeau’s 18+

Kerstcadeau’s zijn er in verschillende formaten en prijzen. Als de ontvanger 18 jaar of ouder is kun je denken aan een lekker drankje. Zoals een fles wijn, champagne of een six-pack bier. Wil je liever een compleet pakket? Bestel dan het cadeaupakket voor de wijnliefhebber. De wijntas is handgemaakt door Sassyaruba.

Wijn pakket
Wijnliefhebber

Duurzaam en milieu vriendelijk

De meest duurzame en milieu vriendelijke zijn de cadeaupakketten zijn: Bee summer, Bee ready en Bee sweet. Deze pakketten worden op Aruba gemaakt door Ecoliving.

Weet jij niet wat je iemand moet geven met kerst op Aruba?

Of heeft iemand alles al. Bestel dan een cadeaubon. Daarmee zit je altijd goed.

  • Voor vrouwen zou je een cadeaubon van Sassyaruba of Mooibijzee kunnen geven.
  • Voor duurzame en milieu bewuste mannen en vrouwen zit je goed met een cadeaubon van Ecoliving.
  • Voor koppels zou je een bioscoop bon kunnen kiezen. Voor mensen die van lekker eten houden kun je kiezen uit 3 verschillende restaurant bonnen. Op dit moment werken wij samen met Yanti, de Suikertuin en Barefoot.
  • Voor klussers zou je een cadeau kaart van de bouwmarkt Kooyman kunnen bestellen.
  • Voor tuin & planten liefhebbers zit je goed met een cadeaubon van het tuincentrum Flora.
  • Voor een heel gezin is de cadeaubon van supermarkt Superfood te uitkomst. Deze bon kan namelijk ingeleverd worden bij de supermarkt zelf, maar ook bij alle aangesloten winkels.
  • Voor kinderen een bon van de speelgoedwinkel.
  • Voor ouders met een baby of jonge kinderen zou je de cadeaubon van Littlethingsaruba kunnen geven.
  • En als laatste zou je ook iedereen blij kunnen maken met een cadeaubon van de DA drogist.