Geplaatst op

Belevenis cadeau op Aruba

Voucher Proefduik op Aruba

Een belevenis cadeaubon geven op Aruba! Bijvoorbeeld een duik of yoga les.

Hoe werkt een belevenis cadeaubon geven?

Je kiest de gewenste activiteit. Sommige activiteiten zijn per persoon, dus als je 2 mensen wilt verrassen moet je er 2 in je winkelmandje zetten. Je vult de gevraagde gegevens in op de pagina afrekenen en kies de gewenste betaalmethode.

Na dat wij je betaling hebben ontvangen krijg je een email van ons. In die email staat een bestand wat je kunt downloaden. Het bestand is de gift voucher voor de activiteit. Deze kun je doorsturen naar de persoon die jij wilt verrassen op Aruba. Of je laat ons de giftvoucher aan huis bezorgen!

Diegene moet de gift voucher uitprinten en het bedrijf op bellen om een afspraak te maken voor de activiteit. De gift voucher moet uitgeprint meegenomen worden naar de afspraak. Op de gift voucher staan alle gegevens en de activiteit. Elke gift voucher is an aankoop 1 jaar geldig en is niet in te wisselen voor geld.

Privé yoga les
Jet Yoga

Bij Jet Yoga kun je kiezen uit een groepsles yoga.

Duiktrip

Bij Pure Diving Aruba heb je de keuze uit een proefduik en een duiktrip. De proefduik is bedoelt voor de onervaren duiker en de duiktrip juist voor de gecertificeerde duiker.

Picknick

Picknicken voor 2 personen. Met deze gift voucher kan de ontvanger zelf een picknick voor 2 personen bestellen bij Aimy.

Voorbeelden van de gift vouchers