Geplaatst op

5x cadeautips voor een trouwdag in Aruba

Trouwdag

Gaat er iemand binnenkort trouwen op Aruba en weet je niet zo goed wat je als cadeau moet kopen? Misschien kun je zelf niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag iets moois sturen. Bij One Happy Card zorgen wij dat het cadeau op tijd bij de bruid en bruidegom arriveert. Vanuit Nederland een cadeau of wenskaart sturen, kan namelijk maanden duren. Bij Onehappycard bezorgen wij 7 dagen per week op Aruba. Hierdoor weet je zeker dat jouw cadeau op tijd aan komt voor de trouwdag. Bekijk hier de cadeautips voor een trouwdag op Aruba.

Cadeautips trouwdag Aruba

Welke cadeaus passen het beste voor een trouwdag op Aruba? Gelukkig hebben we bij One Happy Card een groot assortiment voor huwelijken. Hier vind je onze top 5 bestsellers cadeaus voor een trouwdag op Aruba:

1. Bloemen

Bloemen doen het altijd goed voor een trouwdag. Gelukkig hebben wij bij One Happy Card een assortiment aan boeketten om te versturen naar de newly weds.

Gekleurde bloemen bezorgen op Aruba

€40.00 – €108.49

Een groter boeket houdt in dat wij met het gewenste bedrag naar de bloemist gaan en daar het mooiste boeket uitzoeken of laten maken.

Indien je voorkeur hebt in bijvoorbeeld de bloemsoort of kleur wit dit dan aan de in de opmerkingen. Deze pagina is te vinden bij het afrekenen.

2. Een cadeaupakket

Bij One Happy Card hebben we verschillende cadeaupakketten voor elke gelegenheid. Zo is er voor een trouwdag in Aruba in ieder geval genoeg keuze om te geven als cadeau.

Cadeaupakket voor je geliefde op Aruba

€37.99

Cadeaupakket Huwelijk op Aruba. Wat zit er in een huwelijks cadeaupakket?

✓ Wenskaart: Love you
✓ Hartjes ballon
✓Bos rode rozen

Bezorging op de gewenste datum.

3. Een fles bubbels

Een fles bubbels is ook een leuk cadeautip om iemand mee te verrassen op Aruba tijdens een trouwdag. Dit kan eventueel nog gecombineerd worden met een leuke wenskaart.

Wie verras jij op Aruba met een fles bubbels?

€15.99

Wie verras jij op Aruba met een fles bubbels?

Iets vieren op Aruba doe je feestelijk met deze fles bubbels!

Het heeft een frisse, fijne bubbel met zoete smaak van amandelen.

4. Een cadeaubon

Wil je het bruidskoppel nog extra verrassen? Dat kan met een cadeaubon! Denk bijvoorbeeld aan proefduik, picknick of een yogales. Bij One Happy Card hebben we verschillende cadeaubonnen!

5. Een helium ballon

Verras met een helium ballon in de vorm van een hartje op Aruba.

Hartje helium ballon

€12.99

Hartje helium ballon, 45cm.

✅ De ballon vliegt uit de doos zodra je deze opent.
✅ De ballon zweeft maximaal 7 dagen.
✅ De prijs is inclusief cadeau verpakking.

Verras iemand extra!