Geplaatst op

5x cadeautips voor emigreren naar Aruba

Je gaat emigreren naar Aruba of je kent mensen die gaan emigreren naar Aruba. Er zijn heel veel verschillende redenen waarom mensen emigreren naar Aruba. Het moeilijkste is misschien wel het afscheid nemen van vrienden en familie in Nederland. De meeste mensen komen aan met hun reiskoffers en de grotere spullen komen pas maanden later aan per boot. Dus de eerste periode leef je van alles wat je in je koffer hebt gedaan.

Als je in Nederland bijvoorbeeld bij het afscheidsfeestje een cadeau wil geven wat ze op Aruba kunnen gebruiken dan zit je goed met een belevenis cadeau geven. Dit zijn verschillende activiteiten zoals duiken, yoga of picknicken.

Wil je een cadeau sturen naar het nieuwe adres op Aruba dan kun je kiezen uit wenskaarten, bloemen, cadeaubonnen, cadeaupakketten of heliumballonnen. Wij zijn gevestigd op Aruba en je kunt zelf de gewenste bezorg datum kiezen. Ben je wat aan de late kant met bestellen dan zit je bij One Happy Card ook goed. Vandaag besteld is morgen bezorgd en je kunt gewoon online bestellen en betalen met iDeal.

Emigreren naar Aruba

Cadeautips emigreren naar Aruba

Welke cadeaus passen het beste voor emigreren naar Aruba? Gelukkig hebben we bij One Happy Card een groot assortiment voor alle leeftijden. Hier vind je onze top 5 bestsellers cadeaus voor emigreren naar Aruba:

1x Geef een helium ballon!

Hartje helium ballon

€12.99

Een hartje heliumballon.

✅ De ballon vliegt uit de doos zodra je deze opent.
✅ De ballon zweeft maximaal 7 dagen.
✅ De prijs is inclusief cadeau verpakking.

Verras iemand extra!

2x Bloemen voor het nieuwe huis

Bloemen bezorgen op Aruba

€40.00 – €108.49

Een groter boeket houdt in dat wij met het gewenste bedrag naar de bloemist gaan en daar het mooiste boeket uitzoeken of laten maken.

Indien je voorkeur hebt in bijvoorbeeld de bloemsoort of kleur wit dit dan aan de in de opmerkingen. Deze pagina is te vinden bij het afrekenen.

3x Cadeaubon

Cadeaubon

€12.99 – €170.00

Je kunt kiezen uit verschillende leuke activiteiten zoals: Yoga, Duiken, Ontbijt aan huis, Windsurf, een Hike gids, Champagne tasting, Gezichtsbehandeling, Picknick, Kitesurf, Biotensor, Blokarting en nog veel meer.

De cadeaubonnen zijn allemaal minimaal 1 jaar geldig en de ontvanger kan zelf een afspraak maken voor de gewenste datum.

4x Cadeaupakket nieuwe woning

Cadeaupakket nieuwe woning

€37.99

Cadeaupakket Nieuwe woning op Aruba. Wat zit er in het cadeaupakket?

✓ Wenskaart: Nieuw woning
✓ Boeket gekleurde bloemen
✓ Fles bubbels

Bezorging op de gewenste datum.

5x Een fles champagne

Wie verras jij op Aruba met een fles bubbels?

€15.99

Wie verras jij op Aruba met een fles bubbels?

Iets vieren op Aruba doe je feestelijk met deze fles bubbels!

Het heeft een frisse, fijne bubbel met zoete smaak van amandelen.