Frequently asked questions to Onehappycard in Aruba

Op deze pagina proberen wij de veelgestelde vragen van onze klanten te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? E-mail dan naar onehappycard@gmail.com.

1. Where is the section to fill in my personal message?

Op de pagina ‘afrekenen’ kun je je persoonlijk bericht schrijven voor jouw geliefde, familielid of vriend(in). Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw bericht aan de binnenzijde van de wenskaart komt te staan.

2. Can I choose a delivery time?

Wij bezorgen zo vroeg mogelijk op de dag, zodat de ontvanger er zo lang mogelijk van zijn of haar wenskaart kan genieten. Bovendien kan de ontvanger je dan nog bedanken, rekening houdend met het tijdsverschil met Nederland.

wreck 552061 1280 1

3. On which day is delivery possible?

Wij bezorgen in principe op elke gewenste dag van het jaar. Als je een bestelling in onze webshop plaatst, kun je zelf de gewenste datum kiezen in de online agenda. Staat je gewenste datum er niet tussen? Dan is deze helaas niet beschikbaar. Ga in dat geval op zoek naar een andere datum.

4. Where is delivery possible?

Wij bezorgen op heel Aruba. Of je jouw wenskaart nu wilt laten bezorgen in een hotel, resort, Airbnb, het ziekenhuis, werk of privé adressen, wij regelen het! En dat doen wij allemaal op de door jou gewenste datum op Aruba!

5. Can i still order for today?

E-mail ons via onehappycard@gmail.com. In overleg is er vaak nog veel mogelijk! Wenskaarten, heliumballonnen, bloemen of dranken zijn meestal op korte termijn te bezorgen.

6. I don't know what kind of gift i want to order. Do you have any suggestions?

Bij de productcategorie ‘Cadeaupakket’ vind je kant en klare cadeaus voor alle leeftijden. Neem meteen een kijkje!

aruba 4881247 1280

7. Can I order a present which is not available at the webshop?

In overleg is er heel veel mogelijk. Stuur gerust een e-mail naar onehappycard@gmail.com

8. How do i write a review?

Click on this link https://g.page/r/CbQshvu6iEPeEAg/review Or go to the webshop, click the product you have orderd. Scroll down to reviews. After the reviews you can start writing your own review. Did you ordered more products or do you want to write an overall review. Choose one product and start writing. We like every review! Thank you in advance.

9. Are you not happy with our products or service?

E-mail naar onehappycard@gmail.com en geef aan om welke bestelling/producten het gaat. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te kunnen helpen.

10. Why is Onehappycard registered in Estonia?

Onehappycard is als bedrijf ingeschreven in Estland. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar de KVK op Aruba heeft als eis dat je op Aruba bent geboren. En dat ben ik niet. Ik ben namelijk in Zwolle (Nederland) geboren. Daarna heb ik geprobeerd om Onehappycard in Nederland in te schrijven, maar helaas moet je dan ook in Nederland bedrijfsactiviteiten hebben en ook dat heb ik niet. De enige oplossing was dus om mijn bedrijf in Estland in te schrijven. Dat betekent dat ik voor Onehappycard belasting in Estland betaal, terwijl alle werkzaamheden op Aruba plaatsvinden.

cactus 4881266 1280

11. What about returns and warranty?

Wij willen dat iedereen blij wordt van zijn of haar verrassing. Stuur een email aan onehappycard@gmail.com als je niet blij bent met je cadeau. Samen gaan we dan op zoek naar een oplossing.

12. What are Onehappycard's company details?

  • Onehappycard OÜ 
  • Address Lõõtsa 2A, 11415 Tallinn, Estonia 
  • Registration code 16344457 
  • VAT number EE102446944

13. Can a company also order from Onehappycard?

Dat kan zeker! Na het afrekenen ontvang je automatisch een factuur. Wil je als bedrijf een grote bestelling plaatsen, neem dan even contact met me op. In overleg is heel veel mogelijk.

14. Hoe kan ik betalen bij Onehappycard?

Je kunt online betalen met iDEAL, PayPal, Stripe, Mastercard, VISA, Bancontact, Discover en American Express. De valuta is EURO of USD.

beach 834337 1280 2