Geplaatst op

Cadeaubon op Aruba

Cadeaubon assortiment

Weet jij niet wat je iemand moet geven? Of heeft iemand alles al. Bestel dan een cadeaubon op Aruba. Daarmee zit je altijd goed. Je kunt zelf het gewenste bedrag kiezen. Wij rekenen het bedrag om in Arubaanse florin met de huidige wisselkoers. Deze kun je ook zelf bekijken op www.wisselkoers.nl

Cadeaubon assortiment

Voor vrouwen zou je een cadeaubon van Sassyaruba of Mi lise kunnen geven. De bon van Sassyaruba is te bestellen vanaf 15 euro. Sascha maakt op Aruba leren tasjes, wijn tassen en andere items. Ze gebruikt verschillende soorten stofjes en hele hippe kleuren. Met de cadeaubon kun je zelf je kleuren en stofjes uitkiezen. Of kies de cadeaubon van Mi lise Aruba. Zij maakt de mooiste handgemaakte sieraden. De armbanden en kettingen zijn van leer en de oorbellen van stainless steel.

Voor duurzame en milieu bewuste mannen en vrouwen zit je goed met een cadeaubon van Ecoliving. De cadeaubon van Ecoliving is te bestellen vanaf 10 euro. Ecoliving staat voor een duurzamere levensstijl. Ze houden bijen op Aruba en maken van de honing duurzame & milieu bewuste producten.

Cadeaubon van Ecoliving

Voor mensen die van lekker eten houden kun je kiezen uit 3 verschillende restaurant bonnen. Op dit moment werken wij samen met Yanti, de Suikertuin en Barefoot. Yanti is een Surinaams restaurant in Oranjestad. Ze zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 18:00. De Suikertuin is een bistro waar je kunt lunchen en dineren. Binnen kun je in de airco zitten en achter hebben ze een heerlijke tuin. Ze zijn geopend van maandag t/m zaterdag geopend van 11:00 tot 22:00. Bij Barefoot kun je dineren met je voeten in het zand. Zonsondergang bewonderen terwijl je lekker zit te eten. Het is een wat exclusiever restaurant vandaar dat de cadeaubon beschikbaar is vanaf 100 euro.

Voor koppels en kinderen zou je een bioscoop bon kunnen kiezen. De bioscoop bon is te bestellen vanaf 10 euro. Ze zijn 7 dagen per week geopend en hebben 3 verschillende locaties. In Noord dichtbij Eagle beach, Oranjestad en in San Nicolas. Ze draaien films voor alle leeftijden en in alle talen.

Cadeaubon Bioscoop One Happy Card Aruba Wenskaarten Cadeau Bloemen Bezorgen

Voor kinderen een bon van de speelgoedwinkel. Zodat ze zelf hun speelgoed kunnen uitkiezen. Heel handig als je geen idee hebt wat ze allemaal al in huis hebben. De cadeaubon is beschikbaar vanaf 10 euro en is te besteden bij Top1Toys. Voor ouders met een baby of jonge kinderen zou je de cadeaubon van Littlethingsaruba kunnen geven. Nikki van Littlethingsaruba maakt zelf kleding en items voor baby’s & jonge kinderen. Ze heeft verschillende stoffen met hippe patronen op voorraad. De ouders kunnen alles helemaal naar wens laten maken. De cadeaubon is beschikbaar vanaf 10 euro.

Voor tuin & planten liefhebbers zit je goed met een cadeaubon van het tuincentrum Flora. Flora heeft alles op het gebied van planten, bloemen, decoratie en tuinmeubels. Ze zijn 7 dagen per week geopend. De cadeaubon is te bestellen vanaf 10 euro.

cadeaubon tuincentrum Flora op Aruba

Voor een heel gezin is de cadeaubon van supermarkt Superfood de uitkomst. Deze bon kan namelijk ingeleverd worden bij de supermarkt zelf, maar ook bij alle aangesloten winkels. De aangesloten winkels van Superfood zijn: Superfood is de supermarkt zelf, Bliss is de drogist, Cheers voor alle likeuren en wijnen, Jack’s cafe is een restaurant in de supermarkt, bij Casa kan men huishoudelijke artikelen kopen, Intertoys is de speelgoedwinkel en Food factory is een kook studio.

cadeaubon van Superfood op Aruba.