Geplaatst op Geef een reactie

Bedrijf starten op Aruba Deel 2

Bedrijf starten op Aruba deel 2

Bedrijf starten op Aruba deel 2. Heb jij deel 1 nog niet gelezen klik dan hier.

Welkom terug bij het tweede deel van het starten van een succesvol bedrijf op het prachtige Aruba. In het eerste deel hebben we gesproken over de essentiële stappen om je bedrijf op te zetten. Nu duiken we dieper in en behandelen we enkele cruciale aspecten die je zullen helpen je onderneming naar nieuwe hoogten te tillen.

Bedrijf starten op Aruba deel 2

6. Affiliate Marketing: Plug&Pay en TradeTracker

Een van de krachtigste manieren om je bedrijf te laten groeien, is door gebruik te maken van affiliate marketing. Via platforms als Plug&Pay en TradeTracker kun je partnerschappen aangaan en je producten of diensten promoten via een breed netwerk. Onze gids, Rowena, heeft dit proces stap voor stap uitgelegd in “The Ultimate Affiliate Marketing Guide,” waarmee je de geheimen van deze effectieve marketingstrategie kunt ontrafelen.

7. De Online Marketing Tornado

Een slimme ondernemer zoekt altijd naar manieren om meer inkomen te genereren. Het boek De Online Marketing Tornado leert je stap voor stap hoe je meer bezoekers op je website kunt krijgen. Hoe meer bezoekers, hoe groter de kans is dat je meer verkoopt.

8. Trustindex als Review Programma

Klantvertrouwen is essentieel voor het succes van elk bedrijf. Om dit te versterken, gebruiken we Trustindex als ons reviewprogramma. Hiermee kunnen klanten hun ervaringen delen, waardoor potentiële klanten vertrouwen krijgen in de kwaliteit van onze producten of diensten.

9. Online Bankieren met Wise

Als internationaal bedrijf is het ontvangen van betalingen in verschillende valuta’s onvermijdelijk. Daarom hebben we gekozen voor de online bank Wise, waarmee we eenvoudig en kosteneffectief euro’s, dollars en andere valuta’s kunnen ontvangen en omzetten. Dit maakt het beheer van financiën soepeler en efficiënter.

10. Nieuwsbrieven met Mailerlite

Een sterke online aanwezigheid begint met effectieve communicatie. Onze nieuwsbrief, gemaakt met behulp van Mailerlite, stelt ons in staat om regelmatig in contact te blijven met onze klanten. Van productupdates tot exclusieve aanbiedingen, een goed samengestelde nieuwsbrief is de sleutel tot het behouden van klantenbinding en het vergroten van de betrokkenheid.

Met deze strategieën in de gereedschapskist ben je goed op weg om een bloeiend bedrijf op te bouwen op het zonnige Aruba. Blijf op de hoogte voor meer inzichten en tips op onze ondernemersreis. Samen bouwen we aan succes!

Bedrijf starten op Aruba deel 2. Heb jij deel 1 nog niet gelezen klik dan hier.

Geplaatst op Geef een reactie

5x cadeautips voor vakantie op Aruba

Voor vakantie op Aruba

Cadeautips voor vakantie op Aruba. Vakantie vieren op Aruba! Wie wil dat nou niet? De gedachte aan de parelwitte stranden, het kristalhelder water en de zonovergoten dagen op dit prachtige eiland kan iedereen doen wegdromen. Of je nu vrienden of familie kent die op weg zijn naar Aruba voor een droomvakantie of je gelukkige kennissen hebt die op het eiland wonen en genieten van hun welverdiende vakantie, er is geen beter moment om hen wat extra liefde en plezier te schenken.

Om je te helpen bij het overbrengen van je goede wensen en het creëren van onvergetelijke herinneringen, hebben we vijf fantastische cadeautips samengesteld. Deze cadeaus zijn ontworpen voor vakantie op Aruba nog specialer te maken, of het nu een jubileum, verjaardag, huwelijksreis, of gewoon een spontane verrassing betreft.

Het goede nieuws is dat je niet hoeft te puzzelen over de bezorging, want wij zijn gevestigd op Aruba. Wij bezorgen persoonlijk aan huis, bij hotels, airbnb’s en resorts. Je kunt eenvoudig de gewenste bezorgdatum selecteren, en zelfs als je op het laatste moment bestelt, staan wij paraat. Vandaag besteld betekent morgen bezorgd, (voor 17:30 Nederlandse tijd), je kunt snel en gemakkelijk online bestellen en betalen met iDeal, Paypal of Google pay.

Dus, of je nu op zoek bent naar een manier om je geliefden te verrassen of gewoon wat extra vreugde wilt brengen in de vakantie van iemand die je kent op het prachtige Aruba, wij staan voor je klaar om je te helpen deze momenten van ontspanning, verwennerij en plezier nog specialer te maken. Laat je vrienden en familie extra genieten van hun welverdiende vakantie op dit betoverende eiland en laat ons je helpen om ze nog onvergetelijker te maken!

Voor vakantie op Aruba

1x Geef een picknick cadeau! Voor vakantie op Aruba!

Picknick

€70.00

Met deze tegoedbon kan de ontvanger zelf een picknick bestellen bij PicnicsbyAimy. Het grote voordeel is dat de ontvanger zelf kan kiezen wanneer en waar de picknick bezorgt wordt. In overleg met PicnicsbyAimy kan de mand geheel naar wens samengesteld worden. Een vegetarische inhoud van de mand is ook mogelijk. 

Let op de gift vouchers zijn na aankoop 1 jaar geldig en zijn niet in te wisselen voor geld.

Bestel hier een picknick cadeau →

2x Bloemen voor een kleurrijke vakantie op Aruba.

Tropische bloemen op Aruba

€40.00 – €108.49

Een groter boeket houdt in dat wij met het gewenste bedrag naar de bloemist gaan en daar het mooiste boeket uitzoeken of laten maken.

Indien je voorkeur hebt in bijvoorbeeld de bloemsoort of kleur wit dit dan aan de in de opmerkingen. Deze pagina is te vinden bij het afrekenen.

Bestel hier een boeket bloemen →

3x Cadeaubon voor vakantie op Aruba.

Cadeaubon

€12.99 – €170.00

Je kunt kiezen uit verschillende leuke activiteiten zoals: Yoga, Duiken, Ontbijt aan huis, Windsurf, een Hike gids, Champagne tasting, Gezichtsbehandeling, Picknick, Kitesurf, Biotensor, Blokarting en nog veel meer.

De cadeaubonnen zijn allemaal minimaal 1 jaar geldig en de ontvanger kan zelf een afspraak maken voor de gewenste datum.

Bestel hier een cadeaubon →

4x Cadeaupakket Fijne vakantie op Aruba

Cadeaupakket vakantie op Aruba

€37.99

Cadeaupakket Fijne vakantie op Aruba. Wat zit er in het cadeaupakket?

✓ Wenskaart: Fijne vakantie
✓ Bos gekleurde bloemen
✓ Mango bier

Bezorging op de gewenste datum.

Bestel hier het cadeaupakket fijne vakantie op Aruba →

5x Een fles champagne voor vakantie op Aruba.

Wie verras jij op Aruba met een fles bubbels?

€15.99

Wie verras jij op Aruba met een fles bubbels?

Iets vieren op Aruba doe je feestelijk met deze fles bubbels!

Het heeft een frisse, fijne bubbel met zoete smaak van amandelen.

Bestel hier een fles bubbels →
Geplaatst op Geef een reactie

Cadeautips voor kinderen op Aruba

Cadeautips voor kinderen op Aruba

Kinderverjaardagen zijn soms best lastig. Ben jij op de hoogte van welk speelgoed het kind al heeft of wat de nieuwste trend is. Vaak denken we het te weten, maar zitten we er in werkelijkheid compleet naast. Vandaar dat ik je bij deze 5x cadeautips voor kinderen geef. Over de laatste ben ikzelf het meest enthousiast én dat kan al vanaf 7 jaar.

Mijn cadeautips voor kinderen:

  1. Een verjaardagskaart
  2. Heliumballon
  3. Cadeaubon
  4. Cadeaupakket
  5. Windsurf les

1. Kindercadeau tip: verjaardagskaart

Fijne verjaardag op Aruba cadeautips voor kinderen op Aruba

Een verjaardagskaart

€3.49 – €4.34

Fijne verjaardag op Aruba

Wenskaarten met je persoonlijke tekst.
Inclusief een witte envelop.
Wij bezorgen op de gewenste datum op Aruba.

2. Kinderverjaardag tip – heliumballon

Ananas helium ballon

Gefeliciteerd met je verjaardag heliumballon.

€12.99

✅ De ballon vliegt uit de doos zodra je deze opent.
✅ De ballon zweeft maximaal 7 dagen.
✅ De prijs is inclusief cadeau verpakking.

Verras iemand extra!

3. Cadeautips voor kinderen op Aruba – cadeaubon

Bee experience Ecoliving

Cadeaubon voor een Bee experience

€42.00

Verras met een cadeaubon voor een Bee experience op Aruba.

De ontvanger gaat mee met imker Daniel op Aruba.

Hij zal al zijn kennis over de bijen met hem of haar delen.

Met deze tegoedbon kan de ontvanger een Bee Experience inplannen.

Deze tegoedbon is voor 1 persoon.

4. Cadeau tip – cadeaupakket op Aruba

Cadeaupakket verjaardag jongen

Cadeaupakket voor een jongen of een meisje

€31.48


Een wenskaart: Happy birthday
Een happy birthday heliumballon.
En een cadeaubon van een speelgoedwinkel t.w.v. 25 euro.
Bezorging op de gewenste datum.

5. Cadeautips kinderen op Aruba – privé surfles!

Windsurf

Een privé windsurf les op Aruba.

€85.00

Vanaf 7 jaar mogen kinderen op windsurf les.

De windsurf les duurt 2 uur.

Met deze tegoedbon kan de ontvanger zelf een windsurf les inplannen.

Surf les wordt gegeven door Aruba active vacations.

Geplaatst op Geef een reactie

Cadeautip voor mannen op Aruba

Cadeautip voor mannen op Aruba

Verras de mannen met geweldige cadeau’s op Aruba!

Cadeautip voor mannen op Aruba. Het vinden van het perfecte cadeau voor de mannen in je leven kan soms een uitdaging zijn. Maar geen zorgen! Wij hebben een selectie van fantastische cadeau-ideeën voor mannen op Aruba samengesteld, zodat je hen kunt verrassen met een onvergetelijke ervaring. Of het nu een verjaardag, jubileum, Vaderdag of gewoon een dag om ze te verwennen is, onze cadeaus zorgen voor een glimlach op hun gezicht. Ontdek hieronder de topcadeaus die je kunt geven aan de bijzondere mannen om hun dag nog specialer te maken!

Cadeautip voor mannen op Aruba

1. Cadeautip voor mannen op Aruba

Proost op geluk met een Bright pakket
Verras de mannen met een bier pakket! Laat ze genieten van de heerlijke aroma’s en smaken van ambachtelijk bier. Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om het beste bier van lokale brouwerijen te bevatten. Breng een toost uit op vreugde en laat ze genieten van een moment van ontspanning met deze verfijnde keuze aan geschenken.

Wie verras jij met een six-pack Bright op Aruba

€20.99

Wie verras jij met een six-pack Bright op Aruba?

Amstel bright komt oorspronkelijk van Curaçao. Het is een fris en vooral zomers biertje.
Heerlijk te drinken bij een barbecue, op het strand, op een feestje of gewoon thuis in de hangmat.

✅ Het zijn 6 bier flesjes van het merk Amstel Bright.
✅ De cadeauverpakking is inclusief
✅ Let op de ontvanger moet 18 jaar of ouder zijn <

Bestel hier een Bright pakket →

2. Cadeautip voor mannen op Aruba

Cadeaupakket met een wenskaart, cadeaubon en een heliumballon.
Geef een veelzijdig cadeaupakket waar mannen dol op zullen zijn! Onze pakketten bevatten een persoonlijke wenskaart om je boodschap van waardering over te brengen. De cadeaubon stelt hen in staat om zelf hun ideale cadeau uit te kiezen. En om het geheel feestelijk te maken, voegen we een kleurrijke heliumballon toe! Dit cadeau is een complete verrassing die hun dag onvergetelijk zal maken.

Cadeaupakket verjaardag man

€36.48

Cadeaupakket verjaardag man

✅ De verjaardagskaart: Happy birthday

✅ Een happy birthday helium ballon

✅ En een cadeaubon van de Superfood t.w.v 50 euro

Bezorging op de gewenste datum. Je kunt je persoonlijke bericht invullen op de pagina ‘afrekenen’. Wij zorgen ervoor dat je bericht aan de binnenzijde van de wenskaart komt te staan.

Bestel hier een cadeaupakket verjaardag man →

3. Cadeautip voor mannen op Aruba

Avontuur met een Mountainbike Tour
Voor de avontuurlijke mannen bieden we een onvergetelijke mountainbike tour aan! Laat ze de natuurlijke schoonheid van Aruba ontdekken terwijl ze over ruige paden fietsen en adembenemende uitzichten ervaren. Deze tour is een geweldige manier om actief bezig te zijn en nieuwe herinneringen te creëren. Een avontuurlijke ervaring waar ze nog lang over zullen napraten!

Mountainbike tour

€85.00

Geef een belevenis cadeau! 

Een privé mountainbike tour op Aruba.

✅ De mountainbike tour duurt 2 uur.

✅ Met deze tegoedbon kun jezelf een mountainbike tour inplannen.

✅ Deze tegoedbon is voor 1 persoon.

Bestel hier een mountainbike tour →
Geplaatst op Geef een reactie

Cadeautip voor vrouwen op Aruba

Cadeautip voor vrouwen op Aruba

Verras vrouwen met schitterende cadeau’s op Aruba!

Cadeautip voor vrouwen op Aruba. Op zoek naar het perfecte cadeau om de vrouwen in je leven te verrassen? Zoek niet verder! Wij hebben een selectie van betoverende cadeau-ideeën voor vrouwen op Aruba samengesteld, zodat je hen kunt verwennen met een onvergetelijke ervaring. Of het nu een verjaardag, jubileum, Moederdag of gewoon een dag om ze te laten weten hoe speciaal ze zijn, onze cadeaus zullen een glimlach op hun gezicht toveren. Ontdek hieronder de topcadeaus om hun dag nog specialer te maken!

Cadeautip voor vrouwen op Aruba

1.Cadeautip voor vrouwen op Aruba

Vrolijkheid met prachtige boeketten bloemen.

Laat de vrouwen stralen met schitterende boeketten bloemen! Kies uit een scala aan opties, zoals gekleurde boeketten, romantische rozen, elegante lelies, exotische tropische bloemen en zelfs extra grote boeketten om indruk te maken. Onze bloemen zijn met zorg samengesteld om een glimlach op hun gezicht te brengen en hun dag te verfraaien met kleurenpracht.

Bloemen bezorgen op Aruba

Bloemen op Aruba €21.99 – €36.49

Wie ga jij verrassen met een prachtig boeket bloemen? 
Wij kiezen altijd het mooiste boeket en zullen het bezorgen op de afgesproken datum op Aruba.

De boeketten kopen wij bij de bloemist Flora op Aruba. 
Er zijn 3 verschillende boeketten:

✅ Boeket gekleurde bloemen vanaf €21,99 
✅ Boeket rozen of lelie’s vanaf €25,99 
✅ Boeket tropische bloemen vanaf €27,99

Bestel hier een boeket bloemen →

2.Cadeautip voor vrouwen op Aruba

Cadeaupakket inclusief een wenskaart, heliumballon, fles bubbels en een bos rozen.

Geef een veelzijdig cadeaupakket waar vrouwen dol op zullen zijn! Onze pakketten bevatten een persoonlijke wenskaart om je liefdevolle boodschap over te brengen. De heliumballon voegt een feestelijke touch toe aan het geheel. En om het extra romantisch te maken, voegen we een bos rozen toe! Dit cadeau is een complete verrassing die hun hart sneller zal laten kloppen.

Cadeaupakket verjaardag vrouw deluxe

Cadeaupakket verjaardag vrouw deluxe

€52.99

✅ De wenskaart Dushi gefeliciteerd

✅ Een happy birthday helium ballon

✅ Een fles bubbels

✅ En een boeket rozen

Bezorging op de gewenste datum.

Bestel hier een cadeaupakket voor vrouwen →

3.Cadeautip voor vrouwen op Aruba

Ontspanning met een giftvoucher voor een gezichtsbehandeling

Gun de vrouwen een moment van pure ontspanning met een giftvoucher voor een gezichtsbehandeling op Aruba. Laat hen genieten van een luxe behandeling die hun huid verwent en hun doet ontspannen. Een verwennerij die hun welverdiende rust en herstel bevordert.

Gezichtsbehandeling op Aruba

Ontspannen gezichtsbehandeling

€64.99

Geef een belevenis cadeau!

Gezichtsbehandeling

✅ De gezichtsbehandeling duurt 45 minuten.

✅ Met deze tegoedbon kun jezelf een gezichtsbehandeling inplannen.

✅ Deze tegoedbon is voor 1 persoon.

Bestel hier een gezichtsbehandeling →

4.Cadeautip voor vrouwen op Aruba

Wie verras jij extra?

Wil jij iemand op Aruba op een vrolijke en verrassende manier verblijden? Een helium ballon is de perfecte keuze! Wat is er leuker dan een ballonnen die feestelijk omhoog stijgen zodra de doos wordt geopend? Of het nu een verjaardag, jubileum, geboorte, of gewoon een dag is om iemand een glimlach te bezorgen, onze ballonnen passen bij elke gelegenheid en zorgen voor een feestelijk moment. Met een uitgebreid assortiment van ballonnen bezorgen wij op de gewenste datum op Aruba en laten we jouw geliefden stralen van vreugde.

Tros happy birthday ballonnen

Tros happy birthday ballonnen.

€27.99

✅ De 3 ballonnen vliegen uit de doos zodra je deze opent.


✅ Ze zweven maximaal 7 dagen.


✅ De prijs is inclusief cadeau verpakking.

Verras iemand extra!

Bestel hier een tros helium ballonnen →

5.Cadeautip voor vrouwen op Aruba

Een smaakvol cadeau

Wil je iemand op Aruba verrassen met een smaakvol en verfrissend cadeau? Ons cocktail pakket is perfect voor elke bijzondere gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, succeswens, of gewoon om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt, het cocktail pakket is een smaakvolle verrassing om van te genieten. Bezorgd met zorg en aandacht op de door jou gekozen datum op Aruba.

Cocktail pakket

Wie verras jij op Aruba met een cocktail pakket?

€23.99

Het merk is Just Be en het zijn 5 verschillende soorten cocktail.

✅ Spritz, Secco, Hugo, Rosé, Rhubarb.

✅ De inhoud van elk flesje is 20cl.

✅ De cadeauverpakking is inclusief.

Let op de ontvanger moet 18 jaar of ouder zijn < 

Bestel hier een cocktail pakket →
Geplaatst op Geef een reactie

Cadeautip verjaardag op Aruba

Cadeautip verjaardag op Aruba

Verras de jarige op Aruba met een verjaardagskaart, heliumballonnen, bloemen, een cadeaubon, cadeaupakket, of een lekker drankje. Wij bezorgen 7 dagen per week op Aruba zoals je van ons gewend bent! Ook tijdens de zomervakantie.

Cadeautip verjaardag op Aruba

1. Cadeautip verjaardag op Aruba

Geen verjaardag meer missen met OneHappyCard! Onze persoonlijke bezorging op de verjaardag zelf, inclusief weekenden en feestdagen, zorgt ervoor dat jouw gelukswensen op precies het juiste moment worden overgebracht. Verras de jarige met een stralende glimlach!

Happy birthday op Aruba

€3.49 – €4.34

✅ Happy birthday kaart met je persoonlijke berichtje.
✅ Een gekleurde envelop past er ontzettend goed bij, maar je kunt ook kiezen voor een witte envelop.
✅ Wij bezorgen op de gewenste dag op Aruba.

Je kunt je persoonlijke bericht invullen op de pagina ‘afrekenen’.
Wij zorgen ervoor dat je bericht aan de binnenzijde van de wenskaart komt te staan.

Bestel hier een verjaardagskaart →

2. Cadeautip verjaardag op Aruba

Ontdek ons uitgebreide assortiment van vrolijke helium ballonnen, perfect om een extra dosis vreugde te brengen op Aruba. Een helium ballon is een cadeau waar je blij van wordt, en het zien opstijgen zorgt voor een magisch en feestelijk moment. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft, geboorte of gewoon om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt, onze ballonnen zijn de ideale manier om een glimlach te bezorgen.

Tros verjaardagsballonnen op Aruba

€27.99

Tros verjaardagsballonnen op Aruba.

✅ De 3 ballonnen vliegen uit doos zodra je deze opent.
✅ Ze zweven maximaal 7 dagen.
✅ De prijs is inclusief cadeau verpakking.

Verras iemand extra!

Bestel hier een tros helium ballonnen →

3. Cadeautip verjaardag op Aruba

Het grote voordeel van een cadeaupakket is dat je geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het bedenken en winkelen voor verschillende cadeaus. Wij hebben dat werk al voor je gedaan! Onze cadeaupakketten zijn zorgvuldig samengesteld om een perfecte combinatie van geschenken te bieden die passen bij de gelegenheid en de persoonlijkheid van de ontvanger. Met één bestelling kun je een complete en onvergetelijke verrassing bezorgen.

Cadeaupakket proost op je verjaardag 

€31.99

Cadeaupakket proost op je verjaardag:

✅ De wenskaart proost op je verjaardag

✅ Een happy birthday heliumballon

✅ En een six-pack bier.

Bezorging op de gewenste datum.

Bestel hier een cadeaupakket →

4. Cadeautip verjaardag op Aruba

Naast de standaard boeketten (gekleurde bloemen, lelies, rozen of tropische bloemen) is het nu ook mogelijk om een groter boeket te bestellen. Indien je voorkeur hebt in bijvoorbeeld de bloemsoort of kleur geef dit dan aan de in de opmerkingen. Deze pagina is te vinden bij het afrekenen. De bezorgkosten zijn op heel Aruba €6,95. Als de ontvanger niet thuis is zullen wij de bloemen altijd op water en mogelijk in de schaduw bezorgen.

Een groter boeket bloemen op Aruba

€40.00 – €108.49

✅ Een groter boeket houdt in dat wij met het gewenste bedrag naar de bloemist gaan en daar het mooiste boeket uitzoeken of laten maken.

Indien je voorkeur hebt in bijvoorbeeld de bloemsoort of kleur geef dit dan aan de in de opmerkingen. Deze pagina is te vinden bij het afrekenen.

✅ Maak je verrassing compleet met een vaas.

Bestel hier een groter boeket →

5. Cadeautip verjaardag op Aruba

Geef een belevenis cadeau! Breakfast deluxe op Aruba. Ontbijt aan huis. Met deze tegoedbon kun jezelf een ontbijt aan huis laten bezorgen. Deze tegoedbon is voor 1 persoon. Hoe werkt deze voucher? Neem contact op met Bon Dia Breakfast. Deze voucher is 1 jaar geldig. Niet in te wisselen voor geld. Let op: Wij bezorgen alleen de gift voucher.

Breakfast deluxe op Aruba

€32.50

Met een ontbijt op bed kun je eigenlijk iedereen wel blij maken!

Het breakfast deluxe ontbijt bevat:

Een wit en bruin pistoletje, vanilla yoghurt met granola.

Beleg: ham, kaas, salami, jam, boter en een gekookt ei.

Klein flesje prosecco (2 glazen), verse jus d’orange en een bakje vers fruit.

Bestel hier een ontbijt aan huis →
Geplaatst op

Drankje op Aruba

Drankje op Aruba

Wie ga jij verrassen met een overheerlijk drankje op Aruba? Voor een feestje, thuis in de hangmat of samen met vrienden op het strand. Wij hebben voor ieder wat wils. Vandaag besteld is morgen bezorgd op Aruba.

Bubbels voor elk feestje

Wie verras jij op Aruba met een fles bubbels?

€15.99

Wie verras jij op Aruba met een fles bubbels?

Iets vieren op Aruba doe je feestelijk met deze fles bubbels!

Het heeft een frisse, fijne bubbel met zoete smaak van amandelen.

Mango bier gemaakt op Aruba

Verras met een six-pack Mango bier op Aruba

€14.99

Verras met een six-pack Mango bier op Aruba.

Maak elk moment op Aruba speciaal!

Magic mango wordt sinds 2020 op Aruba gemaakt en heeft een zoete mango smaak.

Heerlijk voor thuis in de hangmat, op het strand of voor een feestje

Witte wijn

Wie verras jij op Aruba met een fles witte wijn?

€15.99

De witte wijn van Barefoot is de ideale wijn voor Arubaanse temperaturen. Het zijn lekkere frisse wijnen voor op het strand, aan het zwembad of thuis op de veranda. 

De keuze bestaat uit: Sauvignon Blanc, Chardonnay of Pinot Grigi.

Rode wijn

Verras met een fles Merlot op Aruba

€15.99

Het merk Barefoot komt oorspronkelijk uit Amerika. De naam Barefoot is ontstaan door de manier van de druiven plat stampen met blote voeten. Deze wijn hoef je niet te koelen, maar het is wel aan te raden om het te drinken met een klontje ijs. Vooral met de Arubaanse temperaturen. De wijn van Barefoot is heerlijk voor op het strand, bij het zwembad of thuis op de veranda. 

De keuze bestaat uit: Merlot, Cabernet Sauvignon of Malbec.

Amstel bright

Wie verras jij met een six-pack Bright op Aruba

€20.99

Wie verras jij met een six-pack Bright op Aruba?

Amstel bright komt oorspronkelijk van Curaçao. Het is een fris en vooral zomers biertje.

Heerlijk te drinken bij een barbecue, op het strand, op een feestje of gewoon thuis in de hangmat.

Geplaatst op 1 Reactie

Bedrijf starten op Aruba

Voor vakantie op Aruba

De laatste tijd krijg ik steeds vaker de vraag hoe ik Onehappycard heb opgericht. Vooral door veel fouten te maken en nooit op te geven. Om je op weg te helpen zal ik mijn fouten en succesverhalen met je delen. Wil jij weten hoe jij je bedrijf kunt starten op Aruba? Lees dan verder..

Bedrijf
Companio
  1. Als Nederlander kun je op Aruba niet zo maar je eigen bedrijf starten of inschrijven. Daarom ben ik e-resident van Estland geworden en heb ik in Estland mijn bedrijf gestart. (Je hoeft niet persoonlijk naar Estland, alles gaat online). Alleen je e-resident paspoort moet je ophalen, maar dat kan in veel verschillende landen. Zoals Nederland. Voor meer informatie over Estland: In Estland heb je een adres en contact persoon nodig. Ik heb er gelijk voor gekozen om mijn administratie te laten doen omdat ik daar ook mijn belasting betaal. Ik heb gekozen voor Companio.
Rowena

2. Toen ik een aantal jaar geleden met Onehappycard ben gestart heb ik alle informatie uit google en YouTube gehaald. Dat heeft me uren, dagen, weken gekost. Rowena heeft al haar kennis in een membership gezet. Zelf ben ik ook lid en kan ik nog elke dag van haar leren. Het fijnste vind ik dat alle informatie bij elkaar staat en je dus niet meer zelf uren hoeft te googlen. Het membership kun je maandelijks betalen vanaf €14,95

Wise

3. Een zakelijke bankrekening openen op Aruba is niet gemakkelijk en niet handig als je in meerdere valuta zoals Euro en/of US Dollar je geld wilt verdienen. Daarom heb ik ervoor gekozen om een zakelijke online rekening te openen bij Wise. Meer informatie: Wise heb ik gekoppeld aan Stripe en daarmee heb ik iDeal op mijn website. Je kunt ook kiezen voor Credit card, Klarna, Apple en Google pay.

Hostinger

4. Voor mijn website heb ik gekozen voor het hosting pakket van Hostinger. Dat is voor mij op dit moment de beste en goedkoopste. Hostinger heeft super lage prijzen, een gratis domeinnaam en ssl. Daarnaast staan ze bekend om de snelheid van de websites. Je online bezoekers willen niet wachten tot je website volledig geladen is. Met het pakket van €2,99 per maand krijg je alles wat je als beginnende online ondernemer nodig hebt. Meer informatie: Hostinger.

One Happy Card Aruba Wenskaarten Cadeau Bloemen Bezorgen

5. Mijn website heb ik gemaakt met WordPress. Na veel googlen kwam ik tot de conclusie dat ik daarmee mijn website/webshop het beste zelf kan inrichten en beheren. In principe kun je alles zelf leren toch maak ik regelmatig gebruik van een Virtual Assistent om me te helpen met vooral technische zaken of opdrachten waar ik op dat moment zelf geen tijd voor heb. Ik werk graag met verschillende VA’s. Op de Facebook groep business babes kun je vragen stellen en opzoek gaan naar betaalbare VA’s met de juiste kennis. Zelf vind ik het prettig om een vast bedrag af te spreken door middel van een strippenkaart aan uren. Zo kan ik mijn vragen/opdrachten bij een VA neerleggen. Zonder me druk te maken over de kosten.

Geplaatst op

Bloemen op Aruba bestellen

Bloemen op Aruba

Voor wie ga jij een boeket bloemen op Aruba bestellen? Er zijn verschillende boeketten: een boeket gekleurde bloemen, een bos rozen en een tropisch boeket. Ook kun je een groter boeket bloemen bestellen. Dan gaan wij met het gekozen bedrag naar de bloemist en laten wij het gewenste boeket maken. Wij kiezen altijd de meest verse bloemen en we bezorgen de boeketten zo snel mogelijk. Indien de ontvanger niet thuis is zullen wij het boeket op water en in de schaduw bezorgen. Zo proberen wij de kwaliteit van de bloemen zo goed mogelijk te houden.

1. Een boeket gekleurde bloemen

Gekleurde bloemen zijn geschikt voor feestelijke momenten, maar natuurlijk ook omdat je aan iemand denkt.

Bloemen bezorgen op Aruba

Boeket gekleurde bloemen vanaf €21,99

Indien je voorkeur hebt in bijvoorbeeld de bloemsoort of een kleur geef dit dan aan de in de opmerkingen. Deze pagina is te vinden bij het afrekenen.

Maak je verrassing compleet met een vaas.

2. Een boeket rozen

Rozen zijn vooral voor liefdevolle momenten en veel vrouwen houden ervan.

Een boeket rozen voor Moederdag

Boeket rozen vanaf €25,99

Indien je voorkeur hebt in bijvoorbeeld de bloemsoort of een kleur geef dit dan aan de in de opmerkingen. Deze pagina is te vinden bij het afrekenen.

Maak je verrassing compleet met een vaas.

3. Een tropisch boeket bloemen

Tropische bloemen zijn voor elk moment. Vaak blijven ze langer mooi.

Tropische bloemen op Aruba

Een boeket tropische bloemen vanaf €27,99

Indien je voorkeur hebt in bijvoorbeeld de bloemsoort of een kleur geef dit dan aan de in de opmerkingen. Deze pagina is te vinden bij het afrekenen.

Maak je verrassing compleet met een vaas.

4. Een groter boeket bloemen

Wil jij groter verrassen? Kies dan zelf het gewenste bedrag.

Een groter boeket bloemen op Aruba

Een groter boeket vanaf €40.00

Indien je voorkeur hebt in bijvoorbeeld de bloemsoort of een kleur geef dit dan aan de in de opmerkingen. Deze pagina is te vinden bij het afrekenen.

Maak je verrassing compleet met een vaas.

5. Een rouwboeket

Je medeleven getuigen met een rouwboeket.

Rouwboeket

Een rouwboeket vanaf €40.00

Indien je voorkeur hebt in bijvoorbeeld de bloemsoort of een kleur geef dit dan aan de in de opmerkingen. Deze pagina is te vinden bij het afrekenen.

Maak je bestelling compleet met een vaas.

Gemiddeld komt het 1x per jaar voor dat de bloemist helemaal uitverkocht is. Dan zullen wij een cadeaubon van het gekozen bedrag bezorgen. Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf naar de bloemist.

Geplaatst op

Fruitmand op Aruba

Fruitmand

Verras met een fruitmand op Aruba. Een fruitmand is een gezond en lekker cadeau! Voor een zieke of gewoon omdat iemand gek is van fruit. Voor elk moment en elke leeftijd! Er zijn verschillende cadeaupakketten te bestellen. Wij doen altijd ons best om de fruitmand zo vers mogelijk te vullen.

Fruitmand

Wat kunnen wij in de fruitmand doen? 

Bijvoorbeeld: banaan, appel, ananas, sinaasappel, mango, peer, mandarijn, kiwi, druiven, aardbeien, meloen, blauwe bessen, kersen, perzik of watermeloen. Op de pagina ‘afrekenen’ kun je je wensen in het vakje ‘opmerking’ schrijven. Dan gaan wij ons best doen om de fruitmand te vullen.

Cadeaupakket beterschap op Aruba

Onze voordelen op een rijtje:

  • Wij bezorgen 7 dagen per week op Aruba
  • Bestel online en betaal met iDeal
  • Vandaag besteld is morgen bezorgd
  • Of kies gratis je gewenste bezorg datum
  • Je eerste wenskaart is gratis met actie code: gratiskaart
Cadeaupakket gezonde verjaardag

Je kunt je persoonlijke bericht invullen op de pagina ‘afrekenen’. Wij zorgen ervoor dat je bericht aan de binnenzijde van de wenskaart komt te staan. Let op een wenskaart is exclusief.

Geplaatst op

Wil jij familie en vrienden in Nederland verrassen?

Verras op Aruba eb in Nederland

Je hebt een kaartje of cadeautje ontvangen uit Nederland en nu wil je wat terug sturen. Dat snappen wij volledig en daarom willen wij je helpen. Wij hebben 5 cadeautips op een rijtjes gezet om het jou makkelijker te maken. Van bloemen tot taart er is voor iedereen wel iets bij.

Cadeautips in Nederland

1. Bloemen! Vooral voor vrouwen.

Surprose is de expert als het om rozen versturen gaat. Met het breedste en mooiste assortiment van Europa biedt Surprose de klant een optimale bestelervaring om online een geschenk te bestellen. Alle rozen komen rechtstreeks van de kweker en worden met zorg verpakt in een luxe geschenkverpakking. Met gratis wenskaart en wens-leverdatum van dinsdag t/m zaterdag.

Rode rozen van Surprose

2. Sokken cadeau! Wie heeft er nou geen koude voeten in Nederland!?

Cadeau.nl is dé webwinkel voor cadeaus. Cadeau.nl biedt een ruim aanbod aan cadeaus voor volwassenen en kinderen. Van mooie woonaccessoires tot grappige kleine hebbedingen en van stoere mannen items tot lieve kraamcadeaus. Daarnaast biedt Cadeau.nl een unieke inpakservice: op die manier kan de klant een kant-en-klaar cadeau bestellen. Door het ruime aanbod heeft Cadeau.nl voor ieder wat wils, het hele jaar door.

?c=28442&m=1404515&a=439307&r=&t=html

3. Speelgoed voor kinderen van alle leeftijden.

Online webwinkel De Grote Speelgoedwinkel heeft alleen het allerleukste speelgoed voor jongens en meisjes in huis. Met meer dan 7000 producten is Degrotespeelgoedwinkel.nl niet alleen de allerleukste, maar ook nog eens de allergrootste in speelgoed. Spelen is ontzettend belangrijk voor kinderen en daarom selecteert Degrotespeelgoedwinkel.nl veelzijdig speelgoed dat kinderen stimuleert in hun ontwikkeling. Alleen kinderspeelgoed van de beste kwaliteit ligt in de virtuele schappen van deze webshop.

?c=3055&m=474203&a=439307&r=&t=html

4. Boeken cadeau

BookSpot is de grootste online boekwinkel van Nederland. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben zij een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, spellen, speelgoed en games. BookSpot heeft meer dan 1 miljoen artikelen in haar assortiment.

?c=7834&m=2163517&a=439307&r=&t=html

5. Taart!

De banketbakkers van gefeliciTAART.nl bakken elke dag de lekkerste verse taarten en maken overal in Nederland mensen blij met heerlijke traktaties. Of het nu gaat om een felicitatie, traktatie, bedankje, iemand succes wensen, de geboorte van een kind, een blijk van waardering, de introductie van een nieuw product, een lekker relatiegeschenk, of gewoon lekker voor jezelf, met gefeliciTAART.nl is er altijd iets te vieren. Er is voor iedere gelegenheid een heerlijke traktatie!

?c=535&m=1901555&a=439307&r=&t=html
Geplaatst op

Heliumballon op Aruba

Helium ballon happy birthday

Wie ga jij extra verrassen met een heliumballon op Aruba? De ballon vliegt uit de doos zodra deze word geopend. Je kunt een heliumballon bestellen voor de geboorte van een kindje, om de liefde te vieren, voor een verjaardag van een kind, man of vrouw, beterschap wensen of om een ander speciaal moment te vieren. De ballon word bezorgd in een doos. Door de helium in de ballon blijft de ballon gemiddeld 5 tot 7 dagen zweven. Wie ga jij verrassen? Wij bezorgen 7 dagen per week op Aruba!

Een jongen of een meisje geboren?

De liefde vier je met deze heliumballon!

Hartje helium ballon

Verras extra met een verjaardagsballon.

Beterschap wensen kun je met deze te gekke watermeloen ballon.

Watermeloen helium ballon

Feliciteer de jarige op Aruba!

Wil je verrassen voor een ander speciaal moment. Dat kan met deze tros heliumballonnen.

HBD helium ballon set
Geplaatst op

Cadeaupakket op Aruba

Cadeaupakket proost op je verjaardag 

Verras op Aruba met een cadeaupakket voor elke leeftijd en elk moment. Voor een verjaardag, om beterschap te wensen, om te feliciteren met een nieuwe woning, om de liefde te vieren, een fijne vakantie te wensen of gewoon omdat je aan diegene denkt. Wij bezorgen 7 dagen per week op Aruba. Ook bij hotels, resorts, het ziekenhuis, werk en privé-adressen. Kies zelf de gewenste bezorg datum op Aruba. Wij zijn gevestigd op ARUBA. Vandaag besteld is morgen bezorgd!

De 18+ verjaardagen vier je met een lekker drankje.

Het cadeaupakket voor een verjaardag van een kind op Aruba.

Om beterschap te wensen. Vandaag besteld is morgen bezorgd!

Verjaardagspakket deluxe!

Feliciteer met een nieuwe woning! Wij bezorgen op het nieuwe adres op Aruba.

Cadeaupakket nieuwe woning
Cadeaupakket nieuwe woning

Wie wens jij een hele fijne vakantie op Aruba?

Vier de liefde met een cadeaupakket.

Zomaar omdat je aan diegene denkt!

Een baby geboren om Aruba!

Cadeaupakket baby
Geplaatst op

5x cadeautips voor emigreren naar Aruba

Je gaat emigreren naar Aruba of je kent mensen die gaan emigreren naar Aruba. Er zijn heel veel verschillende redenen waarom mensen emigreren naar Aruba. Het moeilijkste is misschien wel het afscheid nemen van vrienden en familie in Nederland. De meeste mensen komen aan met hun reiskoffers en de grotere spullen komen pas maanden later aan per boot. Dus de eerste periode leef je van alles wat je in je koffer hebt gedaan.

Als je in Nederland bijvoorbeeld bij het afscheidsfeestje een cadeau wil geven wat ze op Aruba kunnen gebruiken dan zit je goed met een belevenis cadeau geven. Dit zijn verschillende activiteiten zoals duiken, yoga of picknicken.

Wil je een cadeau sturen naar het nieuwe adres op Aruba dan kun je kiezen uit wenskaarten, bloemen, cadeaubonnen, cadeaupakketten of heliumballonnen. Wij zijn gevestigd op Aruba en je kunt zelf de gewenste bezorg datum kiezen. Ben je wat aan de late kant met bestellen dan zit je bij One Happy Card ook goed. Vandaag besteld is morgen bezorgd en je kunt gewoon online bestellen en betalen met iDeal.

Emigreren naar Aruba

Cadeautips emigreren naar Aruba

Welke cadeaus passen het beste voor emigreren naar Aruba? Gelukkig hebben we bij One Happy Card een groot assortiment voor alle leeftijden. Hier vind je onze top 5 bestsellers cadeaus voor emigreren naar Aruba:

1x Geef een helium ballon!

Hartje helium ballon

€12.99

Een hartje heliumballon.

✅ De ballon vliegt uit de doos zodra je deze opent.
✅ De ballon zweeft maximaal 7 dagen.
✅ De prijs is inclusief cadeau verpakking.

Verras iemand extra!

2x Bloemen voor het nieuwe huis

Bloemen bezorgen op Aruba

€40.00 – €108.49

Een groter boeket houdt in dat wij met het gewenste bedrag naar de bloemist gaan en daar het mooiste boeket uitzoeken of laten maken.

Indien je voorkeur hebt in bijvoorbeeld de bloemsoort of kleur wit dit dan aan de in de opmerkingen. Deze pagina is te vinden bij het afrekenen.

3x Cadeaubon

Cadeaubon

€12.99 – €170.00

Je kunt kiezen uit verschillende leuke activiteiten zoals: Yoga, Duiken, Ontbijt aan huis, Windsurf, een Hike gids, Champagne tasting, Gezichtsbehandeling, Picknick, Kitesurf, Biotensor, Blokarting en nog veel meer.

De cadeaubonnen zijn allemaal minimaal 1 jaar geldig en de ontvanger kan zelf een afspraak maken voor de gewenste datum.

4x Cadeaupakket nieuwe woning

Cadeaupakket nieuwe woning

€37.99

Cadeaupakket Nieuwe woning op Aruba. Wat zit er in het cadeaupakket?

✓ Wenskaart: Nieuw woning
✓ Boeket gekleurde bloemen
✓ Fles bubbels

Bezorging op de gewenste datum.

5x Een fles champagne

Wie verras jij op Aruba met een fles bubbels?

€15.99

Wie verras jij op Aruba met een fles bubbels?

Iets vieren op Aruba doe je feestelijk met deze fles bubbels!

Het heeft een frisse, fijne bubbel met zoete smaak van amandelen.

Geplaatst op

Belevenis cadeau op Aruba

Voucher Proefduik op Aruba

Een belevenis cadeaubon geven op Aruba! Bijvoorbeeld een duik of yoga les.

Hoe werkt een belevenis cadeaubon geven?

Je kiest de gewenste activiteit. Sommige activiteiten zijn per persoon, dus als je 2 mensen wilt verrassen moet je er 2 in je winkelmandje zetten. Je vult de gevraagde gegevens in op de pagina afrekenen en kies de gewenste betaalmethode.

Na dat wij je betaling hebben ontvangen krijg je een email van ons. In die email staat een bestand wat je kunt downloaden. Het bestand is de gift voucher voor de activiteit. Deze kun je doorsturen naar de persoon die jij wilt verrassen op Aruba. Of je laat ons de giftvoucher aan huis bezorgen!

Diegene moet de gift voucher uitprinten en het bedrijf op bellen om een afspraak te maken voor de activiteit. De gift voucher moet uitgeprint meegenomen worden naar de afspraak. Op de gift voucher staan alle gegevens en de activiteit. Elke gift voucher is an aankoop 1 jaar geldig en is niet in te wisselen voor geld.

Privé yoga les
Jet Yoga

Bij Jet Yoga kun je kiezen uit een groepsles yoga.

Duiktrip

Bij Pure Diving Aruba heb je de keuze uit een proefduik en een duiktrip. De proefduik is bedoelt voor de onervaren duiker en de duiktrip juist voor de gecertificeerde duiker.

Picknick

Picknicken voor 2 personen. Met deze gift voucher kan de ontvanger zelf een picknick voor 2 personen bestellen bij Aimy.

Voorbeelden van de gift vouchers

Geplaatst op

5x cadeautips voor een trouwdag in Aruba

Trouwdag

Gaat er iemand binnenkort trouwen op Aruba en weet je niet zo goed wat je als cadeau moet kopen? Misschien kun je zelf niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag iets moois sturen. Bij One Happy Card zorgen wij dat het cadeau op tijd bij de bruid en bruidegom arriveert. Vanuit Nederland een cadeau of wenskaart sturen, kan namelijk maanden duren. Bij Onehappycard bezorgen wij 7 dagen per week op Aruba. Hierdoor weet je zeker dat jouw cadeau op tijd aan komt voor de trouwdag. Bekijk hier de cadeautips voor een trouwdag op Aruba.

Cadeautips trouwdag Aruba

Welke cadeaus passen het beste voor een trouwdag op Aruba? Gelukkig hebben we bij One Happy Card een groot assortiment voor huwelijken. Hier vind je onze top 5 bestsellers cadeaus voor een trouwdag op Aruba:

1. Bloemen

Bloemen doen het altijd goed voor een trouwdag. Gelukkig hebben wij bij One Happy Card een assortiment aan boeketten om te versturen naar de newly weds.

Gekleurde bloemen bezorgen op Aruba

€40.00 – €108.49

Een groter boeket houdt in dat wij met het gewenste bedrag naar de bloemist gaan en daar het mooiste boeket uitzoeken of laten maken.

Indien je voorkeur hebt in bijvoorbeeld de bloemsoort of kleur wit dit dan aan de in de opmerkingen. Deze pagina is te vinden bij het afrekenen.

2. Een cadeaupakket

Bij One Happy Card hebben we verschillende cadeaupakketten voor elke gelegenheid. Zo is er voor een trouwdag in Aruba in ieder geval genoeg keuze om te geven als cadeau.

Cadeaupakket voor je geliefde op Aruba

€37.99

Cadeaupakket Huwelijk op Aruba. Wat zit er in een huwelijks cadeaupakket?

✓ Wenskaart: Love you
✓ Hartjes ballon
✓Bos rode rozen

Bezorging op de gewenste datum.

3. Een fles bubbels

Een fles bubbels is ook een leuk cadeautip om iemand mee te verrassen op Aruba tijdens een trouwdag. Dit kan eventueel nog gecombineerd worden met een leuke wenskaart.

Wie verras jij op Aruba met een fles bubbels?

€15.99

Wie verras jij op Aruba met een fles bubbels?

Iets vieren op Aruba doe je feestelijk met deze fles bubbels!

Het heeft een frisse, fijne bubbel met zoete smaak van amandelen.

4. Een cadeaubon

Wil je het bruidskoppel nog extra verrassen? Dat kan met een cadeaubon! Denk bijvoorbeeld aan proefduik, picknick of een yogales. Bij One Happy Card hebben we verschillende cadeaubonnen!

5. Een helium ballon

Verras met een helium ballon in de vorm van een hartje op Aruba.

Hartje helium ballon

€12.99

Hartje helium ballon, 45cm.

✅ De ballon vliegt uit de doos zodra je deze opent.
✅ De ballon zweeft maximaal 7 dagen.
✅ De prijs is inclusief cadeau verpakking.

Verras iemand extra!

Geplaatst op

Wenskaarten op Aruba

Cadeautips voor kinderen op Aruba

Een onverwacht kaartje van iemand die je lief vindt op je deurmat vinden is altijd een super fijne verrassing. Een lach bezorgen, een virtuele arm om iemand heen, mooie momenten, verdrietige momenten. Voor alles hebben wij wenskaarten die we snel kunnen bezorgen op een dag die jouw het beste uitkomt.

Dushi ik denk aan je

Wenskaarten met je persoonlijke tekst. Inclusief een witte envelop. Of maakt het extra kleurrijk met een gekleurde envelop. Je kunt kiezen uit een gele, groene, blauwe, roze of rode envelop. Je kunt je persoonlijke bericht invullen op de pagina ‘afrekenen’. Wij zorgen ervoor dat je bericht aan de binnenzijde van de wenskaart komt te staan en dat je foto op de voorkant van de kaart komt te staan indien je een kaart kiest uit de categorie; eigen ontwerp.

Je eigen foto en persoonlijke tekst

Jarige op Aruba? Feliciteer met een kaartje, helium ballon of een ander cadeau. Wij bezorgen de wenskaarten en cadeau’s persoonlijk op de verjaardag op Aruba. Ook in het weekend en op feestdagen. Met Onehappycard ben je nooit meer te laat voor een verjaardag!

Helaas een ongelukje, griep of niet helemaal fit? Stuur een beterschapskaart! Wij bezorgen voordat de ontvanger alweer beter is. Ook in het ziekenhuis.

Beterschap op Aruba

Een kindje geboren op ARUBA? Feliciteer de ouders, broertjes en zusjes met de geboorte van dit kleine wonder.

Nieuwe woning! Een eigen plekje onder de zon. Daar wil je zeker iemand mee feliciteren. Wij bezorgen de wenskaarten op het nieuwe adres. Het maakt ons niet uit of dat in Noord, Zuid of daar ergens tussen in is. Wij hanteren vaste bezorgkosten en proberen zo vroeg mogelijk op de gewenste dag te bezorgen. Zodat de ontvanger nog dezelfde dag contact met jou kan opnemen.

Veel woongeluk op Aruba

Niets is leuker dan een persoonlijke kaart ontvangen. Kies een wenskaart uit de categorie eigen ontwerp. Ga naar het winkelmandje, klik op de afrekenen en daar kun je je eigen persoonlijke bericht invullen en je foto toevoegen. Vul de overige gegevens in, betaal met iDeal en wij doen de rest. Let op een eigen foto toevoegen is alleen mogelijk bij deze categorie wenskaarten.

Wie wil er nou niet trouwen op het prachtige Aruba met 360 dagen zon. Feliciteer het bruidspaar op de gewenste dag.

Liefde op Aruba

De afstand heeft grote nadelen vooral als er iemand komt te overlijden. Je kunt er niet snel bij zijn. Wij kunnen je wel helpen door snel je condoleances te brengen. Wij bezorgen ook bij het uitvaartcentrum op Aruba.

Vakantie vieren op Aruba! Dat wil toch bijna iedereen wel. Wie ga jij een fijne vakantie wensen op Aruba? Wij bezorgen ook bij hotels, resorts, airbnb’s en privé-adressen.

Vakantie op Aruba

Maak je verrassing extra speciaal met een heliumballon, boeket bloemen, cadeaubon, een lekker drankje of bestel een compleet cadeaupakket.

  • Wij bezorgen 7 dagen per week op Aruba
  • Bestel online en betaal met iDeal
  • Vandaag besteld is morgen bezorgd
  • Of kies gratis je gewenste bezorg datum
  • Je eerste wenskaart is gratis met actie code: gratiskaart
Geplaatst op

Cadeaubon op Aruba

Het kan soms een uitdaging zijn om het perfecte cadeau te vinden, vooral als je op zoek bent naar iets unieks of als de ontvanger al alles lijkt te hebben. In dergelijke situaties is een cadeaubon een geweldige oplossing. Met een cadeaubon op Aruba geef je niet alleen een geschenk, maar ook de vrijheid en flexibiliteit om zelf een onvergetelijke ervaring in te plannen.

Bovendien biedt een cadeaubon de ontvanger de flexibiliteit om zelf de datum en tijd van de activiteit te bepalen, waardoor het perfect past in hun drukke agenda en persoonlijke planning. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, huwelijk of gewoon zomaar, met een cadeaubon geef je niet alleen een tastbaar geschenk, maar ook een onvergetelijke ervaring en herinnering die voor altijd zal worden gekoesterd.

Dus als je op zoek bent naar een cadeau dat altijd in de smaak valt en waar de ontvanger echt van kan genieten, overweeg dan zeker een cadeaubon op Aruba. Op die manier zit je altijd goed en geef je een geschenk dat gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger zal toveren. Laat ze zelf de magie van Aruba ontdekken en genieten van een ervaring die hen nog lang zal bijblijven.

Cadeaubon

Voor vrouwen een gezichtsbehandeling, biotensor of een eyelash lifting op Aruba. Op Aruba zijn er talloze mogelijkheden om vrouwen te verwennen met ontspannende behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een luxe gezichtsbehandeling, waarbij de huid wordt gereinigd, gehydrateerd en verwend met hoogwaardige producten en ontspannende massagetechnieken. Deze behandelingen zijn perfect om even helemaal tot rust te komen en de huid een frisse en stralende uitstraling te geven.

Daarnaast is een biotensorbehandeling een unieke ervaring die de energiebalans in het lichaam herstelt en blokkades opheft, waardoor zowel fysieke als emotionele spanningen verminderen. Met behulp van deze geavanceerde techniek worden negatieve energieën opgespoord en geneutraliseerd, waardoor de ontvanger zich weer in balans en vol energie voelt.

Voor vrouwen die graag hun natuurlijke schoonheid willen benadrukken, is een eyelash lifting een fantastische optie. Deze behandeling zorgt ervoor dat de natuurlijke wimpers een prachtige krul krijgen, waardoor ze er langer en voller uitzien zonder dat daarbij mascara of wimperextensions nodig zijn. Het resultaat is een prachtige oogopslag die de hele dag door blijft stralen.

Voor duurzame en milieu bewuste mannen en vrouwen zit je goed met een cadeaubon van Ecoliving. Ecoliving staat voor een duurzamere levensstijl. Ze houden bijen op Aruba en maken van de honing duurzame & milieu bewuste producten. Met een Bee experience van Ecoliving gaat men mee met imker Daniel op Aruba. Hij zal al zijn kennis over de bijen met hem of haar delen. Met deze tegoedbon kan de ontvanger een Bee Experience inplannen.

Bee experience Ecoliving
Bee experience

Voor fijnproevers en liefhebbers van lekker eten zijn er op Aruba diverse smakelijke cadeaubonnen beschikbaar om van te genieten. Je hebt de keuze uit een selectie van drie heerlijke opties.

Ten eerste is er de optie van een ontbijt deluxe, aan huis bezorgd. Laat de ontvanger de dag beginnen met een uitgebreide en smaakvol ontbijt, bestaande uit heerlijke verse producten en verrukkelijke lekkernijen.

Ook kun je kiezen voor een picknick op een idyllische locatie op Aruba. Met een mand vol lekkernijen en een zachte deken om op te zitten, kunnen ze genieten van een ontspannen middag in de buitenlucht, omringd door de prachtige natuurlijke schoonheid van het eiland.

Voor degenen die graag hun smaakpapillen willen verwennen met iets sprankelends, is er de optie van een champagne tasting. Laat de ontvanger genieten van een selectie van verfijnde mousserende wijnen, elk met zijn eigen unieke karakter en smaakprofiel. Proef de subtiele bubbels en aroma’s terwijl je een toost uitbrengt op geluk en bijzondere momenten.

Voor een creatieve cadeaubon zit je goed met een mozaïek les van Claudia. Voor degenen die graag hun creatieve kant willen ontdekken of verder willen ontwikkelen, is een mozaïekles een fantastisch cadeau-idee. Onder haar deskundige begeleiding kunnen ze kennismaken met de kunst van het mozaïeken en hun eigen unieke meesterwerk creëren.

prive mozaiek les
Mozaïek les

Voor liefhebbers van watersport is er op Aruba een scala aan spannende en avontuurlijke activiteiten om uit te kiezen. Of ze nu al ervaren zijn of net beginnen, er is voor elk niveau wel iets te beleven. Van duiken in de prachtige wateren tot het voelen van de adrenaline tijdens het kitesurfen of windsurfen, er is voor ieder wat wils.

Voor actieve mensen kun je kiezen uit een hike gids, yoga groepsles, mountainbike tour of blokarting. Voor degenen die graag actief bezig zijn en avontuurlijke ervaringen willen beleven, biedt Aruba een breed scala aan activiteiten om uit te kiezen. Of ze nu de voorkeur geven aan het verkennen van de adembenemende natuurlijke landschappen, het versterken van lichaam en geest met een verkwikkende yogasessie, het trotseren van de ruige terreinen per mountainbike, of het voelen van de wind in de zeilen tijdens een blokarting avontuur, er is voor elk wat wils.

Blokarting
Blokarting
Geplaatst op

Kerst op Aruba

Aruba

Kerst op Aruba vieren is helaas niet voor iedereen mogelijk. Door veel verschillende redenen kan niet iedereen samen zijn met de feestdagen. Bijvoorbeeld doordat de vliegtickets duurder zijn met de kerstdagen, het is veel drukker op je werk waardoor je geen vrij kunt krijgen of misschien ga je liever op wintersport. Op Aruba hoef je geen sneeuw te verwachten, wel witte stranden, blauw water en een gemiddelde temperatuur van 30 graden celcius.

Aruba
Kerst op Aruba

Win-win situatie

De afstand en het gemis van vrienden en familie is tijdens de feestdagen vaak net wat zwaarder aanwezig. Ondanks het halve eiland versierd is met kerstlampjes en decoratie. Daarom is het extra leuk om een kerstkaart of kerstcadeau naar Aruba te sturen. Nu hoor ik je al denken dat is vast maanden onderweg en misschien komt het niet eens aan!? Wij zijn gevestigd op Aruba en bezorgen je kerstkaarten en kerstcadeau’s 7 dagen per week. Ons hele assortiment is op ARUBA aanwezig. Kerstkaarten maken wij zelf. De verschillende cadeaupakketten en andere geschenken kopen wij bij lokale ondernemers. Dus je verrast je geliefden en je ondersteunt de lokale ondernemers. Dat noem ik nog eens een WIN-WIN situatie.

Wat geef je iemand met kerst op Aruba?

Een kerstkaart natuurlijk! Ons assortiment bestaat uit verschillende kleuren en formaten kerstkaarten. De kerstkaarten maken wij zelf op Aruba en kun je nog leuker maken met een gekleurde envelop. De kerstkaarten en cadeau’s bezorgen wij persoonlijk op heel Aruba dus bij ook hotels, airbnb’s, het ziekenhuis, werk en privé-adressen.

Maak je kerstkaart persoonlijk

Misschien is het niet je smaak dan kun je ervoor kiezen om je eigen ontwerp te maken. Of misschien wil je het nog persoonlijker maken door een foto op de voorkant van de wenskaart te laten drukken. Bestel dan een eigen ontwerp kaart. Je foto en tekst kun invullen op de pagina ‘afrekenen’. Wij zorgen ervoor dat je kaart er zo mooi mogelijk uit komt te zien. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om een gekleurde envelop erbij te kiezen. Voor kerst op Aruba zijn de rode en groene enveloppen zeker op voorraad.

Kerstcadeau’s 18+

Of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje of een groter gebaar, er zijn talloze mogelijkheden om de feestvreugde te verspreiden. Als de ontvanger 18 jaar of ouder is, opent zich een wereld van mogelijkheden voor heerlijke drankjes die perfect zijn om de feestdagen mee te vieren.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fles wijn of voor een feestelijke fles bubbels om het kerstdiner mee te vieren en de toasten te verheffen op een nieuw jaar vol geluk en voorspoed. Voor de liefhebbers van een meer informele sfeer is een six-pack bier een geweldige optie. Kies uit een assortiment van lokale favorieten om het kerstfeest compleet te maken. Er is voor elke bierliefhebber iets te ontdekken en te genieten.

Of je nu kiest voor een fles wijn, sprankelende bubbels of een verzameling van heerlijke bieren, met een drankje als kerstcadeau zorg je gegarandeerd voor gezelligheid tijdens de feestdagen. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en verras je dierbaren met kerst op Aruba.

Wie verras jij op Aruba met een fles bubbels?
Bubbels

Weet jij niet wat je iemand moet geven met kerst op Aruba?

Of lijkt het alsof iemand alles al heeft, dan biedt een cadeaupakket altijd een uitkomst. Met een cadeaupakket sla je nooit de plank mis. Onze uitgebreide selectie omvat diverse opties, variërend van prachtig samengestelde kerststukken tot heerlijke kaaspakketten en luxueuze Rituals geschenksets. Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een familielid, vriend of collega, er is voor elk wat wils. Met onze cadeaupakketten kun je een blijvende indruk achterlaten en de ontvanger verwennen met een attent en zorgvuldig gekozen presentje. Laat je inspireren door onze diverse collectie en verras je dierbaren met een geschenk dat hun hart zal verwarmen.

Originele kerstcadeau’s

Maak deze kerst op Aruba extra speciaal door te verrassen met unieke cadeau-ervaringen die een blijvende herinnering zullen creëren. Denk bijvoorbeeld aan een exclusieve champagne tasting, waarbij de ontvanger wordt meegenomen op een smaakvolle reis langs de fijnste bubbels en geheime pareltjes van de wijngaarden. Of kies voor pure verwennerij met een luxe gezichtsbehandeling, waarbij alle zorgen even vergeten worden terwijl de huid wordt verwend met hoogwaardige producten en ontspannende technieken.

Voor de avontuurlijke types is een hike gids van het prachtige Aruba een perfect cadeau-idee. Laat de ontvanger de adembenemende natuurlijke schoonheid van het eiland ontdekken terwijl ze wandelen door betoverende landschappen, verborgen grotten verkennen en genieten van spectaculaire uitzichten.

Of het nu gaat om het vieren van vriendschap, liefde of familiebanden, deze originele kerstcadeaus zullen gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger zorgen en een onvergetelijke kerstervaring bezorgen. Laat je inspireren door onze selectie en geef dit jaar een geschenk dat verder gaat dan materiële waarde, maar echt emoties en ervaringen deelt.

Geplaatst op

Verras op de gewenste datum op Aruba

Verras op de gewenste datum op Aruba
Verras op de gewenste datum op Aruba

Verras op de gewenste datum op Aruba! Wil jij iemand verrassen op de gewenste datum op Aruba? Vergeet dan de bekende Nederlandse en buitenlandse aanbieders. Zij kunnen niet op de gewenste datum bezorgen. Lees verder om er achter komen waarom zij niet op de gewenste datum op Aruba kunnen bezorgen.

Wij van Onehappycard kunnen wel op de gewenste datum bezorgen, doordat wij gevestigd zijn op Aruba. Onze kaartjes en andere geschenken worden op Aruba gemaakt en wij bezorgen persoonlijk op Aruba. Bezorging is mogelijk op heel Aruba dus ook hotels, airbnb’s, het ziekenhuis, werk en privé-adressen. Verras op de gewenste datum op Aruba met Onehappycard.

Cadeaupakket verjaardag vrouw deluxe
Cadeaupakket verjaardag vrouw deluxe

Verras op de gewenste datum op Aruba! Geldt niet voor deze aanbieders:

Greetz geeft aan dat je wenskaarten naar het buitenland kunt sturen, maar dat het buiten Europa minimaal 6 dagen duurt. In werkelijkheid bedoelen ze maanden. Je kunt met Greetz ook geen andere cadeau’s naar het buitenland sturen. Als je een kaartje kiest dan geven ze aan dat je kaartje vanaf 1 week na de besteldatum bezorgd kan worden.

Hallmark is iets netter in het versturen van wenskaarten naar het buitenland. Zij wijzen naar Postnl. Maar als je een kaartje via Hallmark besteld met het bezorgadres op Aruba kun je wel zelf je gewenste datum kiezen.

Kaartje2go heeft een assortiment met kaartjes genaamd: Groeten uit Aruba. Deze collectie is bedoeld om vanuit Aruba naar Nederland een kaartje te sturen. Maar wij vragen ons af hoe het andersom werkt. Daarom hebben we verder onderzoek gedaan; Kaartje2go geeft aan dat je een kaartje naar het buitenland kunt sturen maar dat de bezorgtijd stevig varieert. Als je kaartje besteld kun je zelf de verzenddatum kiezen, dus niet de bezorg datum. Daarmee maken ze geen loze beloftes! Helaas zal je bestelling 99% van de tijd niet op de gewenste datum aan komen op Aruba. Dus verras op de gewenste datum op Aruba geldt helaas ook niet voor Kaartje2go.

Fleurop maakt zelfs reclame op Google. Het goedkoopste boeket bloemen is 47 euro en de verzendkosten zijn 9 euro. En het grappige is dat je een postcode moet invullen voor het bezorgadres, maar postcodes bestaan helemaal niet op Aruba.

Kaartjeposten is misschien een minder bekende, maar zij geven aan dat je geen kaartje kunt versturen buiten Europa.

Cadeau.nl geeft aan dat je alleen naar Nederland en België een kaart of cadeau kunt versturen.

Internetflorist geeft aan samen te werken met een bloemist op Aruba. Dat kunnen wij niet bevestigen of ontkennen, maar de prijzen zijn bijzonder hoog. Het goedkoopste boeket is 12 rozen met een vaas en kost je 115,57 euro exclusief de bezorgkosten.

Volgens mij is het nu wel duidelijk dat de andere aanbieders niet op gewenste datum kunnen bezorgen en al helemaal niet op Aruba. Onehappycard kan dat wel en de hele wereld mag dat weten. Dus vertel het door aan iedereen die het maar horen wil; Verras op de gewenste datum op Aruba met Onehappycard. Dit zijn de voordelen van Onehappycard:

  • Wij bezorgen 7 dagen per week op Aruba
  • Bestel online en betaal met iDeal
  • Vandaag besteld is morgen bezorgd
  • Of kies gratis je gewenste bezorg datum
  • Je eerste wenskaart is gratis met actie code: gratiskaart

Verras op de gewenste datum op Aruba!

Contact Sabine op Aruba
Sabine

Heb je een vraag? Ik help je graag! Kijk bij veelgestelde vragen of jou vraag daar al beantwoord is. Of stuur mij een e-mail op onehappycard@gmail.com Groetjes uit het zonnige Aruba. Liefs Sabine Ps. Verras op de gewenste datum op Aruba!

Heb jij ervaring met een andere aanbieder? Deel je ervaring met ons. Of wil jij dat wij een andere aanbieder gaan onderzoeken? Reageer dan hier boven met de naam van desbetreffende aanbieder en wij gaan op onderzoek uit.

Geplaatst op

Aruba

Bedrijf starten Aruba
ARUBA
ARUBA

Het prachtige eiland waar ik in 2017 stage ging lopen. Wat een paradijs op aarde. Met witte stranden, palmbomen, blauw zeewater en vriendelijke mensen. De spreektaal is Papiamento. Dat is een combinatie van Nederlands, Spaans, Engels en Portugees. Om me meer thuis te voelen had ik besloten om de taal te gaan leren. En waar leer je makkelijker een taal dan in de kroeg.

Totdat ik in mijn beste Papiamento; aan een willekeurige Arubaanse man vroeg ik om met me te trouwen. In plaats van ‘cas’ (huis) zei ik ‘casa’ (trouwen). Ik kon wel door de grond zakken. Wat een blunder! Ik kom hem (de man die volmondig já zei en heel hard moest lachen) nog regelmatig tegen en dan lachen we er samen om.

Niet alleen is de taal lastig, maar ook het gemis van vrienden en familie. Door de afstand, het tijdsverschil en de post die maanden onderweg kan zijn. Helaas geeft Postnl nog steeds aan dat een kaartje gemiddeld 4 tot maximaal 9 dagen onderweg is. Mijn kerstkaarten heb ik eind januari of zelfs begin februari ontvangen. Of mijn verjaardagskaarten die niet op mijn verjaardag aan kwamen, maar maanden later.

Daarvoor heb ik nu zelf de oplossing bedacht! Ik ben een webshop gestart genaamd Onehappycard. Je kunt online bestellen en betalen met iDeal. Ik bezorg 7 dagen per week op Aruba.

Het assortiment op Aruba bestaat uit:

  • Wenskaarten
  • Heliumballonnen
  • Cadeaupakketten
  • Bloemen
  • Cadeaubonnen
  • Dranken

Vanaf nu kun je wel je vrienden en familie verrassen op de gewenste datum op Aruba! Kijk op www.onehappycard.nl als je ook iemand wilt verrassen.

Ps. Heb je een vraag? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen of neem contact met me op per e-mail info@onehappycard.nl

Groetjes van het zonnige Aruba
Liefs Sabine