Wie zit er achter Onehappycard?

Mijn naam is Sabine Zijlstra. Inmiddels woon ik sinds 2017 op Aruba. Het kleine stukje paradijs op aarde. Als stagiaire ben ik naar Aruba gekomen en eigenlijk niet meer weg gegaan. Tijdens mijn stage was ik jarig en overleed er een dierbare. Ik ervaarde dat er eigenlijk geen snelle manier is om iemand te feliciteren of te steunen. Behalve natuurlijk via Whatsapp. 

De post uit Nederland liet soms wel maanden opzich wachten. Ook met kerst en oud & nieuw kwam de post te laat. Dat moest toch ook anders kunnen dacht ik. Ik ben als gymdocent op school aan het werk gegaan en in mijn vrije tijd heb ik het idee van Onehappycard steeds concreter gemaakt. Met het doel iemand te verrassen op de gewenste datum op Aruba. 

Wie zit er achter Onehappycard?

Wie zit er achter Onehappycard?

Waarom is het adres van Onehappycard in Estland? Wie zit er achter Onehappycard?

Onehappycard is als bedrijf ingeschreven in Estland. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar de kamer van koophandel op Aruba heeft als eis dat je op Aruba bent geboren. En dat ben ik niet. Ik ben namelijk in Zwolle (Nederland) geboren. Daarna heb ik geprobeerd om Onehappycard in Nederland in te schrijven, maar helaas moet je dan ook in Nederland bedrijfsactiviteiten hebben en ook dat heb ik niet. De enige oplossing was dus om in Estland in te schrijven. Dat betekent dat ik voor Onehappycard belasting in Estland betaal terwijl alle werkzaamheden op Aruba plaats vinden.

Wie wil jij verrassen op Aruba?

Bekijk ons assortiment, bestel online en betaal met iDeal. Ik bezorg persoonlijk op de gewenste datum op Aruba!