About us

Mijn naam is Sabine Zijlstra. Inmiddels woon ik 5 jaar op Aruba. Het kleine stukje paradijs op aarde. Als stagiaire ben ik naar Aruba gekomen en eigenlijk niet meer weg gegaan. Tijdens mijn stage was ik jarig en overleed er een dierbare. Ik ervaarde dat er eigenlijk geen snelle manier is om iemand te feliciteren of te steunen. Behalve natuurlijk via Whatsapp. 

To receive greeting cards or other presents from outside Aruba it will take weeks/months. Especially with Christmas and other holidays! I want to make the differents. I still work a few hours a week as a P.E. teacher so I can't tell what time I will deliver but I promise it will be the correct date. 

Sabine van One Happy Card Aruba Wenskaarten Cadeau Bloemen

Estland

Onehappycard is als bedrijf ingeschreven in Estland. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar de kamer van koophandel op Aruba heeft als eis dat je op Aruba bent geboren. En dat ben ik niet. Ik ben namelijk in Zwolle (Nederland) geboren. Daarna heb ik geprobeerd om Onehappycard in Nederland in te schrijven, maar helaas moet je dan ook in Nederland bedrijfsactiviteiten hebben en ook dat heb ik niet. De enige oplossing was dus om in Estland in te schrijven. Dat betekent dat ik voor Onehappycard belasting in Estland betaal terwijl alle werkzaamheden op Aruba plaats vinden.

Wie wil jij verrassen op Aruba? Bestel online, betaal met iDeal en ik bezorg persoonlijk op de gewenste datum op Aruba!